Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Super recept za moju kćerkicu koja voli promatrati kokice, a nikako ne voli jesti jaja, ali zato sam sigurna da bi joj se ovako pripremljana jaja svidjela i još u obliku kokica! :)
Znate ono, kada netko obožava kuhati zdravo, ali mu više ponestaje ideja?! E sa ovim receptom ste meni danas stvarno poljepšali dan i jedva čekam, da probam napraviti ova ˝jaja˝ :) Hvala vam puno puno!!
Do petka 8. travnja u 14 sati ostavi komentar na članak, jer dva najbolja komentara Makronova nagrađuje sudjelovanjem na radionici kuhanja "Uskrsni blagdanski stol", koja se održava sljedeći utorak 12. travnja!
Zdravi uskrsni stol
Komentari 6
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.