Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga merida, hvala na tvom komentaru. Ime se promijenilo, ali sadržaj i dalje ostaje kvalitetan i provjeren, a s novim imenom stvarat ćemo više sadržaja za osobni i duhovni razvoj pa se nadamo da te nećemo razočarati, pozdrav od redakcije.
Sadržaj je uvijek bio i vjerujem da će i dalje biti kvalitetan, poučan i zanimljiv. Ni u kojem slučaju me niste niti hoćete razočarati, jer Vas posječujem i čitam sadržaje svaki dan i jako su kvalitetni i zanimljivi. Na ime
…prikaži još! ću se, a vjerujem i svi koji vole Zdravu kravu, naviknuti s vremenom kao što sam i na novi izgled portala kada ste ga promijenili. Vi ćete za mene uvijek biti mala Zdrava krava i pamtiti ću Vas po najboljim člancima i super temama. Želim Vam svako dobro s novim imenom! Pozzz
Zdrava Krava postala je missZDRAVA!
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.