Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam svoje napokon kupila prije godinu dana, a želim ih od malena!
Sad živim na Jarunu pa guštam! Samo sam još uvijek prijetnja za ostale prolaznike :D
Ovo je predobra stvar! Ja se trudim s tim rolama već neko vrijeme al mi jednostavno ne ide :) Kočenje mi je najveći problem!
A stvarno bi htjela naučiti jer su jako praktične...
Joj ja obožavam role, i stalno sam ljeti na Jarunu i Bundeku, i ja isto imam problema s kočenjem pa se zaustavljam pomoću stupa,drva nekog tipa, ili kolegice kada idemo zajedno. mislim da se je najbolje rolati u paru. ali
…prikaži još! ako i nemaš skim inda barem sa mp3.
ja osobno prporučujem svima da kupuju role zimi jer je cijena niža, ili odmah nakon sezone. sada su najskuplje.
ja sam svoje kupila u njemačkoj i prezadovoljna sam, imam ih već 4 godine i nisu se ni ogrebale, ni istrošile, nitko mi ni ne vjeruje da se furam na njme.njemac je ipak njemac.
samo sam htjela ostaviti komentar što se tiče da nema biciklističko-rolerske staze na Jarunu, ima je, ne znam da li je ovo stari članak pa tad nije bilo..ali ja se redovito rolam na Jarunu te potvrđujem da je ima i
…prikaži još! da je super, pogloga je baš pogodna za rolanje..;)
ima staze na jarunu i to jako dobre. ako ste početnik možda bolje da nejdete sami jer ćete se samo odfurati u nepoznato :))) da nije bilo tete koja se šetala nebi mogla ustat :))) ja bih rađe negdje nabavila
…prikaži još!la koturaljke iliti disko role kako danas to zovu. da li tko zna da li u hrvatskoj ima gdje toga za kupit?
Zavrti role i izgubi kilograme
Komentari 9
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.