Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
S obzirom da diskusija koja se razvila nije povezana s temom članka i nije u duhu Zdrave Krave, od ovog trenutka komentiranje na članak više neće biti moguće.
puno puta sam se pitala gdje je problem pa mu se u sest mjeseci promjeni cijeli personal,sad mi je jasno, tesko je i u ovoj krizi raditi za izrabljivaca i zmiju
puno puta sam se pitala gdje je problem pa mu se u sest mjeseci promjeni cijeli personal,sad mi je jasno, tesko je i u ovoj krizi raditi za izrabljivaca i zmiju
prijateljica mi je pricala o toj debeloj,mislim da je rekla da se zove Martina,rekla je da joj samo nogice(nogetine)vire iz Dominikovog i Romininog anusa!!!!
Draga Romina, drago mi je da si ti osobno ekološki osvještena ali se pitam zašto tvoji dućani nisu?Naime,bila sam kupac i znam da se otpad ne odvaja,da se sve baca u istu kutiju-karton i najlon,voće i povrće,održavaš prostor sa proizvodima
…prikaži još!ma iz dm-a,i uglavnom dalje nabrajala nebih nego samo rekla -Garden je sve samo ne zelen!
pa ljudi moji to je prestrasno,u soku sam pogotovo da se netko tko se pretstavlja kao gospodin i drzi tako prestizan asortiman ponasa kao zadnja nekulturna seljacina????? pa od kud je taj izgmizao???? nacula sam u kvartu(susjetstvo Dezeliceve)da je lik
…prikaži još!lik janjevac i jos ne mogu vjerovat jer ako je to istina zna se da je to sve iz konjscinske ,ma strasno,lika trba prijaviti svim mogucim ustanovam,grozno
a ova druga je ona histericna anoreksicarka,pa ta je cijelo vrijeme tamo vristala i napuhavala se kao puran a debela je sljepo sljedila,cccccccc..Nego ne mogu a da ne prokomentiram one sladolede i voce, pa to je prestrasno,sve trulo a sladoledi
…prikaži još! rastopljeni pa smrznuti opet,cuj za tu lovu dobijem i kvalitetu i uslugu u bio bio
U potpunosti se slazem s tobom,Gardenovi ducani su zadnje smece,roba se ne skladisti pravilno a da ne pricam o tome kako izrabljuju djelatnike prekovremenim radom.Jedna djelatnica mi je cak rekla da drzi i neprijavljene ljude,da ne isplacuje place redovito i
…prikaži još! da mulja sa svim sta se muljat da,GARDEN-NIKAD VISE!!!!!!!!!
Gardenovi ducani su zadnje smece,Romini i Dominiku treba zabraniti rad jer su to takva izrabljivacka smeca kakve svijet nije vidio,kupovala sam tamo a i prijateljica mi je radila za te prokletnike,sta se tamo desava ljudi moji to ni vjerovat ne
…prikaži još! mozete,radnice im nemaju nikakva prava,ne mogu na pauzu,kada im dode roba moraju ostajat satima duze a ova gamad im nista ne plati,jos ih i maltretiraju i ponizavaju,pricala mi je prijateljica da ih Dominik pozove u ured i onda urla na njih,ponizava ih i tko zna sta sve jos!!!
Djevojka mi je tamo radila skoro godinu dana,smrsavila je 8 kila i ima problema sa kicmom zbog teglenja robe,kad im stigne roba iz Italije moraju istovarivati kamion,naravno sve rucno,spustati ju u podrum i deklarirati,ni to ne bi bio problem da
…prikaži još! im je to placeno i da je to za vrijeme radnog vremena,nego je to poslije i to do kasnih nocnih sati,uspio sam je nagovoriti da se suprotstavi te je nedugo zatim dobila otkaz,poslali smo im inspekciju rada medutim nista,gamad ima debele veze,djevojka mi je cak saznala da su jednoj djelatnici dali otkaz tako da su joj falsificirali sporazumni raskid ugovora o radu te da ih ona tuzi,molio bi tu osobu da nam se javi pa da se zajedno udruzimo i srusimo te gadove i prekinemo njihovu torturu nad tim jadnim djevojkama koje tamo rade.Znam da Vas nezadovoljnih ima jos puno pa vas zato molim da se javite.
pa ljudi moji to je prestrasno,u soku sam pogotovo da se netko tko se pretstavlja kao gospodin i drzi tako prestizan asortiman ponasa kao zadnja nekulturna seljacina????? pa od kud je taj izgmizao???? nacula sam u kvartu(susjetstvo Dezeliceve)da je lik
…prikaži još!lik janjevac i jos ne mogu vjerovat jer ako je to istina zna se da je to sve iz konjscinske ,ma strasno,lika trba prijaviti svim mogucim ustanovam,grozno
Zašto živim zeleno?
Komentari 17
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.