Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Odmah sam se prepoznao u ovom vašem članku,naime zadnje 2,3 god me muči "začepljenost"nosa koja se javlja najčešće u toku noći i opčenito najčešće u ležećem položaju.U zadnja 2,3 mjeseca mi se javio još jedan simptom za koji nisam siguran
…prikaži još! da li je možda povezan s tim.Naime,prilikom pojačanih fizičkih napora (npr.nakon sat vremena u teretani) mi se pojavi i "začepljenost" u ušima i to u smislu da vanjske zvukove čujem potpuno normalno,ali sve zvukove koje ja proizvedem (tj.moj govor i čak i zvuk disanja) čujem nekoliko puta pojačano,tj.sve što izgovorim mi zvuči kao da slušam na zvučnik .Možete li mi odgovoriti može li to biti dio istog problema
Zašto teško dišeš?
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.