Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
dva puta sam rodila i oba puta mi je fiziološki prirast bio 13kg! bez obzira što sam u prvoj trudnoći dobila 18 kg, a u drugoj 8 kg....da mi je vidjeti žene koje imaju savršenu težinu i dobe samo 8
…prikaži još! kg u trudnoći kako će dojiti svoje dijete!?!?! svi članci nutricionista, ginekologa i ostalih stručnjaka u svijetu se slažu da bi žena trebala dobiti 3-5kg viška jer se to istopi u prva tri mjeseca dojenja, jedino kod nas bi se trebalo dobiti manje nego što je realno?!
Zablude o trudnoći
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.