Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mislim da je netko napisao naslov koji nikako ne odgovara stvarnosti. Osobe sa narcisoidnim poremećajem ličnosti ne mogu voljet niti imaju tu predispoziciju. Partneri im služe isključivo nekom cilju,svrsi i kao hrana za njihov poremećen um. Nakon višegodišnjih veza sa
…prikaži još! sa narcisoidnim partnericama “doktorirao”sam narcizam.
Od 10 glavnih simptoma po kojima prepoznajete narcise one su imale 12.
I narcisi su svuda oko nas,ne samo u vezama.
Zato ljudi čitajte i naučite sve o tom
Nakon višegodišnjeg braka i veze sa narcisom bio sam psihički uništen(polumrtav). Tek kad sam počeo čitati i učiti o tom poremećaju sam shvatio što mi se i zašto događalo. Svi narcisi imaju isti bolesni program u glavi. Zato ljudi učite
…prikaži još!te i čitajte o tom poremećaju da si vratite svoj život i identitet nazad jer ste ga sa njima definitivno izgubili.
Kada se uspijete riješiti takvih oko sebe počet ćete živjet.
Teško ih se riješiti ali je moguće.
Ja sam uspio i nikad sretniji u 50 god
Zašto narcisoidne osobe zlostavljaju osobe koje vole?
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.