Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nakon višegodišnjeg braka i veze sa narcisom bio sam psihički uništen(polumrtav). Tek kad sam počeo čitati i učiti o tom poremećaju sam shvatio što mi se i zašto događalo. Svi narcisi imaju isti bolesni program u glavi. Zato ljudi učite
…prikaži još!te i čitajte o tom poremećaju da si vratite svoj život i identitet nazad jer ste ga sa njima definitivno izgubili.
Kada se uspijete riješiti takvih oko sebe počet ćete živjet.
Teško ih se riješiti ali je moguće.
Ja sam uspio i nikad sretniji u 50 god
Mislim da je netko napisao naslov koji nikako ne odgovara stvarnosti. Osobe sa narcisoidnim poremećajem ličnosti ne mogu voljet niti imaju tu predispoziciju. Partneri im služe isključivo nekom cilju,svrsi i kao hrana za njihov poremećen um. Nakon višegodišnjih veza sa
…prikaži još! sa narcisoidnim partnericama “doktorirao”sam narcizam.
Od 10 glavnih simptoma po kojima prepoznajete narcise one su imale 12.
I narcisi su svuda oko nas,ne samo u vezama.
Zato ljudi čitajte i naučite sve o tom
Zašto narcisoidne osobe zlostavljaju osobe koje vole?
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.