Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
upravo sam jedna od tih mladih ljudi koji se nalaze na prekretnici, završetak srednje škole, priprema za fakultet i ova vaša kolumna me je malo pogurala i istina je dakako da je podrška najmoćnija metoda za promjenu nečijih uvjerenja, hvala
…prikaži još! vam na napisanoj kolumni i pišite češće jer vaši tekstovi imaju progresivan učinak na mene, a vjerujem i na ostale čitoace :)
Veliko poštovanje,hvala ako odvojite vrijeme za pročitati ovaj tekst..dešava mi se da sam u fazi života kada se osjećam totalno pogubljeno..doduše doživela sam smrt oba roditelja u par dana,promenila mjesto življenja(neophodno),sve je novo, nepoznato.. druge okolnosti od životnih do materijalnog
…prikaži još!g kraha,neverovatna promena...(jednim djelom poljuljan mi je identitet,jer bila sam član obitelji,znala sam da pripadam jednoj zajednici... nemam ni bližeg ni daljeg roda..nekako sam savladala i panične napade i strahove i prazninu..e sad,sabrala sam se, znam šta želim,znam svoj cilj,ali vrlo mlada sam u svemu,nemam nikoga s kim bi se savetovala.:(to je najveći problem(bar ga ja doživljavam i vidim kao "najveći",jer uz dobru podršku,motivaciju npr.mame sam sve uspjevala,odlične rezultate..)... lepo je ustati posle svega,bez jadikovanja(nadam se da ovo nije),ali ogroman problem je što ne znam kako se "živi",šta je život?,(koliko god zvučalo smiješno ili....to je moje neznanje,istina)kako da realizujem svoje želje,planove,koji su realno mogući..,mala doza nesigurnosti..roditelji nisu stigli da me upute,.bili su tiješko bolesni,tako da je taj deo odgoja zapostavljen(te sam unazađena u tom djelu za razliku od svoje generacije....ne znam kako ide dalji tok života,od poslovnog dela,do životnih turbulencija,prepreka,uspijeha,svega,.od cijelokupnog početka,pa na dalje,., npr..kako ću riješiti osnovno(zaraditi sredstva za najophodnije,da li ću moći,znati??(kako otići na razgovor za posao,kako s ljudima,(jer sam prilično moram priznati naivna,te bivam prevarena,nasamarena..znam da zvučim kao da imam deset godina..ali i jesam u kasnom pubertetu,.imam volje..čvrsto se držim,ali(razumete i sami).. IGORE,bila bih prezahvalna kada bi ste mi odgovorili,dali savjet šta da radim dalje,s kim da porazgovaram,da li bi ste me uputili nekom psihologu,psihijatru..(zaista mi treba neko ko će mi uliti malo povjerenja..,razgovorom i savjetima,.jer znam da sam ja ta koja na kraju treba sve realizovati korak po korak....ZAISTA VELIKA MOLBA...(p.s.došla sam u situaciju kada se pitam šta je dobro za mene,šta nije.. šta je ispravno..zbunjena sam,budim se pitajući se šta da radim,gde ću,šta ću,kako ću...)hvala VAM UNAPRIJED AKO ODGOVORITE..SVE NAJBOLJE OD SRCA :)p.s.sorry što sam se baš Vama obratila,možda je ovo za psihijatra,ali ove kolumne su me pokrenule da se usudim obratiti za savet po prvi put...
Za uspjeh ti treba jasan cilj
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.