Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
u dva popodneva progutala sam knjigu!!! već tri godine polako pripremam i stvaram svoj ZELENI KVADRAT. otišla sam u knjižnicu i prva sam u svom gradu u ruke uzela knjigu ZELENI KVADRAT. u jednom momentu sam bila ljubomorna i sebična
…prikaži još! i nisam željela da svi znaju za nešto ovako dobro...ali onda sam i ja u jednom trenu shvatila: samo tako ćemo stvoriti zelenu vojsku koju nikada više nitko neće moći kontrolirati i njome upravljati...moj naklon autorici...žao mi je jel nema nastavka :) tko bi reko da će me nešto takvo prikovati za krevet...knjiga o vrtlarstvu...za ne povjerovat...sad sam u skupljanju sredstava za knjigu...moram je imati u kolekciji!!!!!!!
Vodič za vrtlare početnike
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.