Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Joooooj, Pavletići :D Prodavači magle!!! Moja mama se "nasukala" na njihovu priču i ostavila im pozamašnu svotu, a ja joj nemam srca reći da je samo jedna u nizu naivnih penzića (koji su većinom njihova klijentela jer ih uspiju neuke
…prikaži još! zavarati da će im bit "lakše" u poodmakloj dobi). Kupila je magnete i bio cristal podlogu, a kako sam uuuužasno radoznala, isprobala sam oboje. Rezultat - jednako kao i bez. S tim da su "kristali" stigli "nenapunjeni" kako mi je rečeno :D, s obzirom da sam podlogu reklamirala jer na njoj nisam mogla zaspati. Naravno, Pavletići su prebacili krivicu na mene koja (glupa i neuka) nisam kristale "napunila" na suncu?! Mama ih je dobila u prosincu pa ne znam gdje bih ih i kako točno napunila. Sve u svemu, užas od firme. Znam i neke ljude koji su tamo dobili "posao iz snova", cijeli život prodaju maglu, tamo su doktorirali na navlačenju ljudske gluposti u svoju korist! Što dalje od mene!
Više sna, manje kilograma
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.