Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Iako sam najviše navijala za tebe, Enica, pratila sam i druge cure, jer znaš i sama kol'ko mi motivacija treba da se pokrenem. Ali moram ti reći da si me najviše motivirala upravo ti, jer znam da ti nije bilo
…prikaži još! lako (vjerujem da i ostalim curama nije bilo lako, ali eto imam sreće pa tebe poznajem, a njih ne) - a uspjela si. Pokrenula si se, prebacila se na zdravu hranu i svakim danom sve više napreduješ! Čestitam od srca na hrabrosti i ustrajnosti, i pozivam te na bicikliranje i na plivanje! :)
Više nisam ovisnica o hrani!
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.