Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Glupo je iti igrat ovu nagradnu igru ako moram doc po nju iz splita u zg, i sto primjerice pilates ne mogu iskoristit u svom gradu! Fino ste vi ogranicili ovu nagradnu igru! Svaka cast!!! :(
Zašto ako je u pitanju knjiga ili neka krema to ne pošalju poštom.Ja sam jednom dobila knjigu u sms nagradnoj igri zdrave krave i poslali ste ju poštom i nije bilo nikakvih problema.Knjige koje dajete su odlične i kad bi
…prikaži još! se mene pitalo ja bih rađe neku knjigu nego neki tretman jer ona ostaje i s vremena na vrijeme opet ju možeš čitati.
Veseli božićni darovi za nedjelju
Komentari 6
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.