Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ana, vjeruj mi, znam kako ti je. I ja sam se na faksu jako počela debljati ( 12 kg ). Poslije sam smršala, pa sam se opet udebljala i sada opet mršavim. Nadam se da i ti nećeš ući u
…prikaži još! taj zatvoreni krug i da ćeš uspjeti smršati i zadržati svoju težinu. Samo vjeruj u sebe i ne gubi nadu i uspjećeš. Već si usvojila neke zdrave navike, zadrži ih i pobjedi te kile. Misli kakav ćeš biti komad poslije. Možda čak i zavedeš onog sportskog psihologa!
Draga Ana, ja sam na faks krenula prije 5 godina, i evo sad sam apsolventica. Osim što sam u tih pet godina puno toga naučila, dobila sam i puno kila. U srednoj školi sam smršavila dobrih 20 kila jako velikim
…prikaži još! trudom u teretani, na aerobicu, a najviše u prehrambenoj domeni. I nije mi bilo teško, imala sam motivacije i sve je išlo k'o po loju. A onda su došli upisi na fakultet, pa prva godina - sve novo, pogotovo primamljiva hrana, dostava pizze i slično, i dobila sam natrag kojih 10 kila. E onda sam se zaljubila i kile su opet počele padati. A onda opet rasti i rasti. Danas imam 30 kila više nego na prvoj godini faksa. I jako mi je teško. Fizički, a još više psihički mi to teško pada. I znam da ću biti sretnija dok smršavim, samo nikako da se pokrenem. I sad sam odlučila napraviti prvi korak: pročitati cijeli ovaj portal, pratiti svaki vaš korak, i krenuti, nastaviti... biti opet 30 kila lakša, zdravija, i sama sebi ljepša. Ja to stvarno želim, a uz tvoj napredak vidim da i ja to mogu. Hvala ti puno! I nek ti svaki sljedeći korak bude lakši ljepši, jer kao što već rekoh - ovo je slatka borba, a iz dana u dan postaje sve slađa i slađa, zar ne? :*
Draga ch i draga tamaruska, od srca vam zahvaljujem na podršci, vidim da se jako dobro razumijemo po pitanju (poslijedica) studentske prehrane :) Tamaruska, samo hrabro, već si uspjela jednom, a vidim da si i vrlo odlučna u svojoj namjeri
…prikaži još!namjeri da se ponovo vratiš na svoju staru težinu pa ti ja mogu samo poželjeti puno strpljenja u toj tvojoj/našoj slatkoj borbi! :)
Hvala ti,
javi kako ide! :)
Veliki test za Aninu dijetu
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.