Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Veliko hvala Zdravoj Kravi na ovom odličnom članku!Pošto sam već pisala neke komentare u vezi meda i cimeta,samo da nadodam još ovo:od kako sam počela piti napitak od meda i cimeta navečer prije spavanja,bolje se osjećam i mislim da je
…prikaži još! to pozitivna reakcija tijela na med.
Pozdrav!
Ja sam probala Iwkan čaj i mogu reći da mi je uistinu pomogao. Ovdje možete pročitati o čemu je riječ da ne pišem romane ovdje. Meni je pomogao u "predljetnoj groznici" skidanja kila... :) Nastavljam ga piti i dalje.. Mislim
…prikaži još! da si ga tu možete i naručiti. http://susjeda.com.hr/shop/preparati-za-mrsavljenje/iwkan-caj-za-mrsavljenje/
Uz žlicu meda, mršavi i troši masti dok spavaš
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.