Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Slažem se da je Papa pregled koji traje par min. i da tih par min. može ženi spasiti život, slažem se da je u redu raditi Papu jednom god. Naravno do prošle god. sam ga i ja radila svakih god.
…prikaži još! dana uredno. A ove god. je nastupilo za mene, a vjerujem i druge žene, djevojake, veliko iznenađenje da se Papa ne može obaviti bez poziva i to svake 3 god. Toliko o promicanju svijesti o zdravlju žena da se redovno kontroliramo kada nam to ne dozvoljavaju jednom god. Sreća da postoje privatni ginekolozi..
Redoviti pregled koji može doslovno spasiti život
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.