Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pila sam caj tjedan dana po 1,5 l dnevno i umjesto da smanjuje osjecaj gladi kako je navedeno na pakiranju kod mene djelovao obrnuto...ja stalno gladna...:((( Kakva su vasa iskustva???
onda definitivno trebaju promjeniti reference koje su napisali na čaju....
međutim ja redovito i vježbam i idem na masaže,....međutim rezultata nema...
Sanja ,vjerojatno ipak unosiš puno kalorija a da toga nisi možda niti svjesna a kao i ja trebaš puno truda da se tek naslute rezultati. Meni su kilogrami počeli padati tek kada sam uz dijetu počela ujutro vježbati tibetance i
…prikaži još! još u toku dana voziti biciklu i brzo hodati. Uz strogu dijetu i takvu aktivnost tek nakon 3mj su kile polako krenule padati.
ma nije stvar kalorija,niti vježbanja, ja to radim redovito, ovo ljeto sam dosta plivala i radila, kretanja je bilo napretek,.. Stvar je u tome, što sam se sa 60 kg popela na 63 i to htjela skinuti (bilo je dosta
…prikaži još!a večera na kojima sam morala prisustvovati)i pročitala za ovaj čaj i gle čuda, ja umjesto da smršam, ja se debljam,..jutros skoro 66 ????
I odkad sam njega počela pit stalno sam gladna...trudim se ne jest iza 7 navečer,...hranim se mediteranskom spizom (splićanka sam)...inače šeer unosim samo kroz kavu u kafiću, kolače vrlo rijetko , voća jedem jaaako puno,..ali to su moje navike već godinama,..
I godinama sam bila na 58-60 kg,..a sad u mjesec dana do skoro 66 kg???
Meni su tako počeli problemi sa štitnjačom. Sve manje sam jela a debljala se. To nije težina od 100kg ali sam 10 navukla.Koristim i lijek ali su mi tibetanci jako pomogli i vježbati ću ih dok sam živa.Oni potiču na
…prikaži još! rad žlijezde sa unutarnjim lučenjem. Pokušaj.
uz teretanu i aerobik 3 puta tjedno ja pila obični nezaslađeni čaj od kamilice 3-4 puta dnevno i u zimskom periodu dakle neka 4 mjesea skinula 16 kg......pa eto, možda može i s kamilicom :)
ma stvar je u tome šta su ovo dani kad se okupljamo navečer i družimo. ,alo se više pojede, malo više vina i alkohola popije, pa vas onda ovakva reklama dovede u zabludu...... kod mene je možda i drugi efekat,
…prikaži još!, možda ne podnosim puno tekućine,...ipak litra ipo do dvije na dan,..i to mi se čini pretjerivanje,..
a otkad se trudim toliko piti, od tada sam primjetila i da mi se želudac raširio i glad pojavila....
slazem se sa ssoljom, kupile caj mama i ja, isto tako, koliko god ga pile uopce ne tjera na mokrenje a kamoli na mrsavljenje, nikakav ucinak, apsolutno nikakav. Trosenje novaca... puno bolji ucinak mi je imao caj od breze, blago
…prikaži još! laksativni, ocisti organizam i žuti čaj.
Što se tiče ovoga čaja , mogu izjaviti slijedeće.Osim što nema veze sa mršavljenjem, poseban je i po tome što čak nemaš ni nekakvu veliku potrebu za mokrenjem premda ga piješ kao lud. Moja majka je popila toga čaja za
…prikaži još! 600 kn , skinula početne 4 kile i ništa više. A Ksenija izgleda divno , pogotovo na slikama i sa lateks body-ima oko sebe. Savjet: ako vjerujete reklamama-kupite , ako ne-hvatajte se "prtine" iliti šetnje. Jedini način za skidanje kila je aktivnost , sve drugo su gluposti.
P.S. Moja prijateljica (mr.farmacije) se samo nasmijala kada je pročitala sastav ovoga čaja.
Neznam djevojke kako vi ali ja pijem Ella's ćaj vec tjedan dana izgubila sam 2 kile i naravno cesto bjezim na wc , želudac me cak ne boli kao prije i nisam gladna . Pijem ga prije jela tokom jela
…prikaži još! i poslj jela i dobro se osjecam.. Naravno da nece caj neznam koliko pomoci ako se i vi sam ne potrudite oko svoga tjela i prehrane .I jos nesto!Clan moje obitelji smrsavio je 10 kila u 2 mjeseca Ella's cjem pa neznam sta da kazem na ove vase komentarima,jedina je mogucnost da caj ne reagira na vas organizam jel kao sta znamo svaki organizam je drukciji kod svakog od nas .Ljep pozdrav...
Ksenija mi je odlična glumica i šarmantna žena. Sama je izjavila da je uz čaj bila na dijeti i da je vježbala. Niti od jednog čaja se ne može smršaviti a jedino zeleni čaj malo ubrzava metabolizam i čisti jetru.
…prikaži još! Kinezi ga piju uza svaki obrok i uživaju u njemu kao mi u kavi.Jedini recept za mršavljenje je pojačavanje fizičke aktivnosti i smanjenja unosa kalorija. Čaj može lagano čistiti organizam pa ga nije loše piti ali bez dijete i veće fizičke aktivnosti nema uspjeha. Sa godinama se i puno teže gube kilogrami pa je veliki uspjeh izgubiti 2 kg u toku jednog mjeseca.
Uz Ella's čaj do vitke linije
Komentari 16
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.