Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Uz radioterapiju mi je provedena uz antiedematozu terapiju Dexamethasonom 4 mg svaki dan tokom 3 mjeseca.
Dexamethason je kortikosteroid ali sam od njega smršavila 7 kila u 3 mj.
Kako to?
Ma i nije tako strašno, ja sam zbog terapije dobila 10 kg u mjesec dana, skinula 5 odmaqh po prestanku terapije, a s preostalih 5 se mučim ima 3 godina i nikakva zdrava hrana, kao ni svakodnevno bavljanje sa sportom
…prikaži još! ne pomaže. Tebi želim više sreće!
Na kortikostereoidima sam već punih 17 godina. U tom razdoblju dobila sam 15 kila. Nažalost, skinem 2-3 kile ali se one uvijek brzo vrate. Počela sam i sa aerobnim vježbama, puno se krećem, ali ne kilaža ne silazi onom putanjom
…prikaži još! kako bi voljela, tako da ti želim puno sreće.
Upomoć, debljam se zbog lijekova!
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.