Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Čestitam... Mislim da si rijetko tko to danas može priuštiti (zbog financija, a i mjesta stanovanja).
Poslije tog tretmana jednostanvo možmo "staviti zube na klin" i ne debljati se jedno vrijeme :-)))
Sva sreca pa ovo nije reklama i cijela prica da je istinita - mos mislit ! Gdje su slike bez hlaca da vidimo da vise nema celulita?! Cista prodaja magle!
Zanima me cijena tih tretmana, jer brijem da mjesec dana košta cca 3.000 kuna u najboljem slučaju, čim oglašavaju da daju na rate na kartice. Na webu nemaju cjenik usluga, nego samo da odobravaju popust na gotovinu i da se
…prikaži još! može platiti karticama. Meni to nije cjenik.
'U 30 dana riješila sam se celulita'
Komentari 9
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.