Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
SRETAN ROĐENDAN UZ ŽELJU ZA DUGIM DRUŽENJEM! UZ 1. ROČKAS PALI MI NA UM SMOGOVCI I LEGENDARNO -ONI SU MALI ALI TAKO VELIKI-!JOŠ JEDNOM SRETNO VAM BILO!!!
Dragi moji, sretan vam svima rođendan, i želim da ih bude još puno puno..Svi ste divni. Radite i dalje marljivo kao i sada, i budite uvijek ovako inovativni i super. Ja vam dugujem vječnu zahvalu što ste izmjenili moj život
…prikaži još!ivot i moje navike, i što sam zahvaljujući vama i režimu dijete promjenila samu sebe. Posebno sam ponosna što sam i dalje na istoj kilaži, i preporučila bih vas i vaš program zdravog mršavljenja svima koji žele smršavjeti i biti zdravi, te to i ostati. Samo tako naprijed.
Vaša prva kandidatkinja zdrave krave
Ines :-))))))))
Hvala najljepša svima na čestitkama :) trudit ćemo se biti još bolji do sljedećeg rođendana!
Veliki pozdrav od slavljenički raspoložene redakcije Zdrave Krave!
Trikovi zdrave rođendanske proslave
Komentari 7
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.