Komentari 2

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    marcca
    Super savjeti! Kad ja kuham, popržim brašno samo, bez ulja (na laganoj vatri dok ne porumeni) i onda ga prelijem vodom pa ubacim u jelo. Dobra ideja za sve kojima je brašno ipak najdraže, a žele pripaziti na masnoću :)
  • Default avatar -
    leona3
    mene više muči brašno kojeg smatram manje zdravim (blago rečeno) od masti :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.