Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja upravo čitam sastav dječje kreme jgl i zlo mi je!
Od 4 sastojka 2 kancerogena: petrolatum i mineralna ulja!
Sreća tek sam je kupila i upotrebila 2 puta!
a kakva je to prirodna kozmetika i gdje da to pronadjem? ispada da je sve što poznamo karcinogeno. postoje li neki proizvodi više štetni, a drugi manje štetni, niš ne kužim.
Postoje, manje stetni i vise stetni; naravno nece ti se dogoditi nista nakon 3 godine upotrebe, mozda ni nakon 10 godina, ali nakon pedesete si medju prvima na listi cekanja za sve boljke koje u toj zivotnoj dobi napadaju. pa sad razmisli...
Pa kao što ti kaže riječ,prirodna kozmetika koristi isključivo prirodne sastojke,znači bez sintetike.U dm-u imaš dobru liniju prirodne kozmetike-alverde,isto tako imaš dobre kozmetike i u bio&bio
Danas bio u DM i nakupovao brdo alverde stvari i sve do jedne SUPER miriše;a 7,8 alverde stvari košta kao jedna vichy krema (od koje mi se usput rečeno cijelo lice oljušti)Znam da ne treba previše škrtariti,ali u kozmetici puno
…prikaži još! cijene donosi ime-da na alverdeu samo stoji natpis vichy odmah bi postao tri puta skuplji
prirodna kozmetika..hmmm :) Moja prirodna kozmetika je više puta dnevno umivanje hladnom vodom i brisanje malo oštrijim ručnikom da se skine mrtva koža, t-zonu ako je masnija operem sa običnim sapunom jer on dosta isušuje kožu i lice mi je
…prikaži još! je super. Nemam problema sa prištićima, a malo oštriji ručnik skine mitesere.
Probala sam sa svakakvom kozmetikom ali nakon dan-dva dobijem prištiće..
Stari su najbolje radili,voda iz bunara i potoka je najprirodnija kozmezika :)
od alverde šampona i regeneratora mi je kosa oživjela doslovno! toliko se oporavila u mjesec dana da ni ja ne mogu vjerovati. i krema za lice mi je super.
zadnjih mjesec dana sam počeo koristiti i "prirodnu" pastu za zube (urtekramovu).toga vam nema u dm,ali imate dobrih u bio&bio.usta mi puno bolje podnose takvu pastu-dosad sam koristio signal,i nakon pranja bi mi po sat vremena bila full suhoća u
…prikaži još! ustima (to se obično pripiuje lauryl sulfatu koji se dodaje da stvara pjenu i guraju ga u većinu stvari za pranje tijela)
kažu ljudi iz DM-a kako su najbolji proizvodi Alverde , koji su usput i najjeftiniji, te Afrodita. Svi su bez konzervansa i štetnih sastojaka...ja sam koristila par stvari, kremice, šampone i super su, zadovoljna sam. Mislim da je problem kod
…prikaži još!d Alverdea upravo u toj jeftinoći, te u našim ludim glavama odmah ne valjaju...međutim proizvodi su zaista kvalitetni
prirodna kozmetika je kozmetika izrađena od organski uzgojenih sastojaka (eterična ulja,biljna ulja,prirodni voskovi...) bez dodataka sintetski pripravljenih satojaka (umjetne boje,umjetni mirisi i konzervansi-parabeni,formaldehid...) kao konzervans se upotrebljavaju prirodni sastojci:alkohol,propolis,eterična ulja...prirodna kozmetika nije testirana na životinjama i ekološki je prihvatljiva i
…prikaži još! obično ima određeni certifikat o porijeklu. ima i u DMu i u dućanima tipa Bio-bio...
mislim da je to sve malo prenapuhano-tkz.prirodna kozmetika je puno skuplja nego uobicajena.u ducanima Rituals mozes pronaci pastu za zube od prirodnih sastojaka koja kosta 100kn,zar je to normalno?Tko si to moze priustiti u danasnje vrijeme?
ima skupe prirodne kozmetike.,ali jednako kao što ima i skupe klasične kozmetike.u bio&bio imaš prirodne paste za zube od 20kn,tako da ne treba baš davati stotku
ah, to je već stvar psihe i samopouzdanja... nećemo tako daleko! ali postoji Hrvatska prirodna kozmetika Nikel koja sadrži sve navedene proizvode za njegu! :)
evo ja sam malo išla prekopati po kućnoj kozmetici i doznala da gotovo sve sadrži štetne tvari... Signal paste, Dove gel, Garnier za umivanje, Evelin za celulit, Gliss šampon, Aldovaldini piling, Nivea, Oriflame šampon, Old spice... nevjerojatno... i gdje bi
…prikaži još! stigla da sad sve to bacim?
Top 7 štetnih sastojaka u kozmetici
Komentari 21
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.