Komentari 21

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    BarcaGirl25
    prirodno je najbolje
  • Default avatar -
    marina20
    mislim da je to sve malo prenapuhano-tkz.prirodna kozmetika je puno skuplja nego uobicajena.u ducanima Rituals mozes pronaci pastu za zube od prirodnih sastojaka koja kosta 100kn,zar je to normalno?Tko si to moze priustiti u danasnje vrijeme?
  • Default avatar -
    mare2
    Ja upravo čitam sastav dječje kreme jgl i zlo mi je! Od 4 sastojka 2 kancerogena: petrolatum i mineralna ulja! Sreća tek sam je kupila i upotrebila 2 puta!
    Frederik
    Ma strašno, pa što mi radimo to je za ne povjerovat
    Nikamo
    ah, to je već stvar psihe i samopouzdanja... nećemo tako daleko! ali postoji Hrvatska prirodna kozmetika Nikel koja sadrži sve navedene proizvode za njegu! :)
    sanjin003
    zadnjih mjesec dana sam počeo koristiti i "prirodnu" pastu za zube (urtekramovu).toga vam nema u dm,ali imate dobrih u bio&bio.usta mi puno bolje podnose takvu pastu-dosad sam koristio signal,i nakon pranja bi mi po sat vremena bila full suhoća u …prikaži još!
    sanjin003
    ima skupe prirodne kozmetike.,ali jednako kao što ima i skupe klasične kozmetike.u bio&bio imaš prirodne paste za zube od 20kn,tako da ne treba baš davati stotku
    Nikamo
    evo ja sam malo išla prekopati po kućnoj kozmetici i doznala da gotovo sve sadrži štetne tvari... Signal paste, Dove gel, Garnier za umivanje, Evelin za celulit, Gliss šampon, Aldovaldini piling, Nivea, Oriflame šampon, Old spice... nevjerojatno... i gdje bi …prikaži još!
    sanjin003
    pa možda bi stigla do zaključka da ti ne trebaju krema za celulit,piling,gel za umivanje itd itd. :)
  • Default avatar -
    deyooo
    a kakva je to prirodna kozmetika i gdje da to pronadjem? ispada da je sve što poznamo karcinogeno. postoje li neki proizvodi više štetni, a drugi manje štetni, niš ne kužim.
  • Default avatar -
    imendjusic
    kažu ljudi iz DM-a kako su najbolji proizvodi Alverde , koji su usput i najjeftiniji, te Afrodita. Svi su bez konzervansa i štetnih sastojaka...ja sam koristila par stvari, kremice, šampone i super su, zadovoljna sam. Mislim da je problem kod …prikaži još!
    sanjin003
    Danas bio u DM i nakupovao brdo alverde stvari i sve do jedne SUPER miriše;a 7,8 alverde stvari košta kao jedna vichy krema (od koje mi se usput rečeno cijelo lice oljušti)Znam da ne treba previše škrtariti,ali u kozmetici puno …prikaži još!
    sanjin003
    Pa kao što ti kaže riječ,prirodna kozmetika koristi isključivo prirodne sastojke,znači bez sintetike.U dm-u imaš dobru liniju prirodne kozmetike-alverde,isto tako imaš dobre kozmetike i u bio&bio
  • Default avatar -
    vin
    prirodna kozmetika je kozmetika izrađena od organski uzgojenih sastojaka (eterična ulja,biljna ulja,prirodni voskovi...) bez dodataka sintetski pripravljenih satojaka (umjetne boje,umjetni mirisi i konzervansi-parabeni,formaldehid...) kao konzervans se upotrebljavaju prirodni sastojci:alkohol,propolis,eterična ulja...prirodna kozmetika nije testirana na životinjama i ekološki je prihvatljiva i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Dawn
    prirodna kozmetika..hmmm :) Moja prirodna kozmetika je više puta dnevno umivanje hladnom vodom i brisanje malo oštrijim ručnikom da se skine mrtva koža, t-zonu ako je masnija operem sa običnim sapunom jer on dosta isušuje kožu i lice mi je …prikaži još!
  • Default avatar -
    Hiks
    Da. DM - kozmetika Alverde. Prirodno. :)
  • Default avatar -
    kika_kinkich
    od alverde šampona i regeneratora mi je kosa oživjela doslovno! toliko se oporavila u mjesec dana da ni ja ne mogu vjerovati. i krema za lice mi je super.
    jduspara
    Postoje, manje stetni i vise stetni; naravno nece ti se dogoditi nista nakon 3 godine upotrebe, mozda ni nakon 10 godina, ali nakon pedesete si medju prvima na listi cekanja za sve boljke koje u toj zivotnoj dobi napadaju. pa sad razmisli...
  • Default avatar -
    silwy
    Već godinama koristim za lice Nivea Soft hidratantnu kremu i nisam primjetila za sada ništa neobićno. Koristim i Nivea pure & natural action roll-on deodorant, i molila bih vas da mi potvrdite je li to u redu? Silwy
  • Default avatar -
    paladima
    ček, kancerogeni sastojci u kremema za njegu beba??? (mislim, nije da inače nije šokantno, ali ovo me posebice iznenadilo)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.