Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
hoćeš,hoćeš ko i ja !! ha ha -obilazit ćeš Konzum u potrazi za piletinom na akciji i voćem na sniženju i začinit običnom soli jer to je naša realnost ,ali eto ako hoćeš isprobaj nojeva jaja sa kitovim odrescima začinjenim
…prikaži još!im rijetkim travama s havaja,a sve lagano distano na kokosovom ulju i preliveno ptičjim mlijekom.
mmmm za prste polizati
himalajska sol ?? prepeličja jaja ???? ma dajte,molim vas,jel ovo takmičenje za egzotične recepte ili prirodne,proljetne i svima dostupne ??? Zdrava krava me razočarala jer nagrađuje recepte za koje nemam ni mogućnosti ni sredstava ni sastojaka za spremanje.U kojem filmu vi to živite ???
Svašta!
Ja sam baš oduševljena receptom, napokon nešto novo i neobično za vegetarijance.
Tko tebi kaže da moraš staviti prepeličja jaja!!
A svi znamo gdje ima toga za nabaviti, u svim bolje opremljenim dućanima.
Ja ću ga baš probat!
Tjestenina sa seitanom i algama
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.