Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prelijepa gesta od Vas... Teško se odlučiti za bilo koji dar, ali morala sam izabrati za ono što mi je najnužnije... Nadam se da ću biti jedna od sretnica, ali ako i ne budem, drago mi je što ste odlučili
…prikaži još! nagraditinas nekoliko... Hvala Vam od srca...
Sretan Vam svima Božić i Nova 2015. godina!!!!!!!! Bili mi zdravi, puni ljubavi za druge, sretni i veseli!!!!!!
Voli Vas i pozz šalje iz snježnog SB Vaša Sanjica
sve najbolje svima :). iskreno mislim da ste trebali ograniciti da se svako prijavi max 4 put, koliko su i nagrade a ne neograniceno,al just mine opinion :)
Zdravoj Kravi zelim Sretnu Novu 2015. godinu I uspjesan rad kao I do sada.
kako sam umirovljenica, ruke me bas I ne sluze vise kao nekada, aparat za tjesteninu bi me jako obradovao.
hvala na paznji.
Sretnu i uspješnu Novu 2015 zdravoj kravici!neka smao tako nastavi,i razveseljava nas sa svojim nagradama,koje su odlične i za svaku pohvalu.A sada nestrpljivo očekujem objavu dobitnika.
Odabrani dobitnici velike Božićne igre!
Komentari 24
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.