Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja imam Nimfe..za nimfe znam da se ne preporucuju djeci manji od 10.godina jer su agresivne dok se ne naviknu. Proces navikavanja (tj. dok ti sama ne pridje) traje do godinu dana. Tigrice su za manji uzrast jer se brze
…prikaži još! prilagodjavaju i nisu agresivne kada im prilazis.
Nimfe za razliku od toga cim promijene vlasnika kako bih rekla ujedaju kljunom drugu osobu sve dok se ne navikne. Druga stvar je sto Nimfe nedaju sebi nikom prici osim vlasnika! Nimfe jos nazivaju kucnim klaunom. Mogu se nauciti da pricaju i mogu da zive cca do 20.godina. Kada umiru, kada osjete da ce umrijeti odu od vlasnika...slicno psom!
Nimge se ne preporucju same da borave jer se javi sutljivost i ne komunikacija i ne aktivnost papige. Ako neko ima pitanja vezano pa papige Nimfe bujrum. Mogu da zive u zajednicama sa svim vrstama papige osim sa tigricama.
imas stranicu http://www.avikultura.com/ pa vidi koju papigu imas i sta kako gdje...druga stranica o papigama je : www.papigice.net Nadam se da sam ti pomogla. :)
Pozdrav
Sedam neprijatelja imuniteta
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.