Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Saša i Robert na dijeti, baš lijepo, jer imam barem virtualno društvo. Debela sam po prilici kao i vas dvoje, jer opasno sam se približila stotki, na mojih 171 cm. Kad samo promislim što sam napravila od sebe u zadnjih
…prikaži još! 5-6 godina! Kad se samo sjetim kako sam bila pokretna sa 78 ili 80 i par kg, a danas, sa skoro 20 više, problem su mi i stubišta. Upravo zbog problema, već samo jednom (samo jednom u životu!!!) bila na dijeti i uspjela skinutu gotovo 30kg, a onda......jedno veliko moje potonuće učinilo je da zaboravim na sebe.
Tada sam pisala što jedem, sada ću to napraviti opet. Nema gladi, nema iznuravanja, sve jedeš, ničega se ne odričeš, ne kupuješ skupe, a vrlo sumnjive dodatkeprehrani, ali bilježi crnu brojku, zvanu kalorija :-) i rezultat je zagarantiran.
Baš bih voljela da se još ljudi pridruži. Možemo pomoći jedni drugima, čak i sa niskokaloričnim receptima.
Batanona ako se tako loše osjećaš onda ti je stvarno vrijeme da se posvetiš sebi.Znam po sebi,sada mi je bilo krajnje vrijeme da se pokrenem i ne mogu ti opisati koliko mi ova akcija znači.Koliko sam novih stvari saznala! Uvijek
…prikaži još! sam mislila da samo gladovanjem možeš doći do idealne kilaže,kad ono to uopće nije tako.Samo moraš biti discipliniran i pravilno rasporediti namirnice,Naravno i izbaciti neke koje ti štete.U početku sam mislila da će biti strašno ali stvarno je sve stvar navike a i volje i želje za promjenom.SAda jedem stvari koje mi prije nisu ni pale na pamet i što je najbitnije nisam gladna.Pusti dijete,one te samo isfrustriraju i na kraju svega gledaš kako ti se polako ali sigurno vraća sve što si gladovanjem izgubila.Možda ti zaista ne bi bilo loše da se obratiš nutricionistima pa da ti naprave plan prehrane,barem na početku će ti to puno pomoći a kasnmije ćeš se ufurati pa ćeš i sama znati kombinirati.
Još jedna stvar,počni vježbati...nemaš pojma koji je to dobar osjećaj.To ti kažem ja koja sam bježala od svakog fizičkog napora...tako da ..i čuda su moguća ....zbilja! Neću ti lagati ,da teško je....ima dana kad bi treneru nešto bacila u glavu od muke ,ali je zato poslije tako lijepo biti sam sa sobom.Nezamjenjiv osjećaj da radiš na sebi,ja sam oduševljena......
Uglavnom držim ti fige da kreneš i ustraješ:) Ovdje isto tako možeš pronaći puno korisnih savjeta pa čitaj i koristi to znanje...Go for it! Znam kako ti je,a tako je malo potrebno da se sve promijeni......bye od mene..Saša
Bog Sasha015 :-) i hvala na podršci. Idemo zajedno u skidanje viška? Skupa sa ovima koji su već krenuli? I na svakih 5kg se javljamo? Ja ću barem pokušati i nadati se uspjehu. bye
Saša i Robert u teretani
Komentari 6
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.