Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
POZOR, NEMOJTE SE CJEPITI!!!!!!!!! Imam 15 godina. Sa 11 dobila prvu periodu. Sa 13 sam se cjepila i od onda ode perioda, nema....! Bila kod ginekologinje i zamislite, bezobraznica je dosla sa nekim psihickim porblemima i tak..!!! Ako je netko
…prikaži još!o ikada rekao da je medicina eksaktna znanost, e taj se vara, ali posteno. Dala mi je hormone. Prije 4 mjeseci jednom koristila, dobila periodu ali i gubitak apetita, depresije, krvarila kao ne znam sto....grozno sam se osjecala, nije bilo za izdrzati pa smo odma prekinuli.
Onda smo isli kod homepata. Ispricala sam toj zeni sto mi je, 3 sata sam sjedila kod nje i ona me razno rezne stvari ispitivala. Ona mi je rekla da je to od te inekcije. I stvarno, datumi i sve se poklapa! Dala mi je kaplice. Na pocetak Nove Godine sam ih pocela uzeti. I zamislite, ovaj tjedan sam dobila periodu, bez ikakvih bolova, PMSa ili slicnog.
Ta zena me spasila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A "doktori" se ismijavaju.......
Curice su vec umrele od te inekcije.......
Mislila sam jednom studirati medicinu, jer hocu pomoci ljudima...ali sada sam vidjela, da je ta industrija samo fiksirana na novac, samo ima specijalista.....
To tako ne ide! Tijelo se uvijek mora promatrati kao cijelinu, to je jedini put.
Toj zeni sam zahvalna, ne mogu vam opisati koliko...a onim drugim curicama bi voljela vratiti njihov zivot. Ali to vise nije moguce, zato vas ovdje upozoravam....nemojte vase kcerke cjepiti!!!!!!
Rak vrata maternice može se spriječiti!
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.