Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pozz... Ja sam jedan od onih kupaca koji 90% hrane kupuje u supermarketima i nažalost dosta često naiđem na artikle kojima je istekao rok trajanja.Redovito provjeravam rok trajanja na artiklima,posebno na onima koji se općenito kvare u kraćem periodu,al svjedok
…prikaži još!k sam da se ne miče hrana sa polica ukoliko joj je istekao rok trajanja(jedan hrvatski supermarket mi je u susjedstvu pa tu šopingiram)..tu i tamo odem na tržnicu s ciljem da kupim žuti luk ili krompir normalne veličine ili pak papriku koja ne izgleda kao plastika..
Sklonija sam čak vjerovati da je rok trajanja hrane i kraći nego piše na deklaracijama budući da svako malo u javnost izlaze aferice o kvaliteti mesnih proizvoda,malverzacijama oko mliječnih proizvoda i sl.
Unaprijed se ispričavam ako sam malo skrenula s teme..
Pozdrav!!!!!
Provjeravaš li rok trajanja hrane?
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.