Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pročitala sam članak i nije mi baš jasan jer imam nekoliko manjih mioma od koji jedan submukozno koji mi pravi najviše problema ali kako do tih kapi o kojima se piše u članku . u kojem omjeru napraviti čaj od
…prikaži još!d gore navedenog bilja. Molim da mi odgovorite.
Kristrina, imam također iste simptome kao i ti, nažalost imala sam hpv virus, cin III.. koji se na neko vrijeme potpuno povukao ali sada opet ista stvar, odnosno opet se aktivirao a povećani iscjedak praćen neugodnim mirisom je prvi znak
…prikaži još! cin-a. iako bih i ja također voljela znati nešto više o tome. Čula sam da namakanje tampona u gospino ulje (kupi se u ljekarni ili na oglasniku ljudi prodaju) i stavljanje u rodnicu preko noći uvelike pomaže. Također sam pila aloe veru jucy sok koji se kupi u ljekarni, košta cca-110 kn i to mi je uvelike pomoglo.
Drage moje čitateljice (pacijentice) pokušat ću odgovoriti na vaša pitanja. Grupirala sam ih. Kao prvo, sve o čemu pišem, pišem iz svog 23 godišnjeg iskustva i rada s fitoterapijom. Svi proizvodi o kojima pišem su moji proizvodi. Uvijek ih pripremam
…prikaži još! od pacijenta do pacijenta-dakle individualno, prema nalazima i simptomima. Čaj i kapi za miome treba kao i većinu biljnih pripravaka koristiti 6-12 mjeseci. Terapiju s vremenom pojačavam i mijenjam, tj.prilagođavam od pacijenta do pacijenta i odrezujem potrebnu dozu. Možete mi se javiti i na mail botana.zg@gmail.com ako je bas nešto hitno. Inače bolje preko portala naše Zdrave Kravice jer će tako i svi ostali moći pročitati vaša pitanja i moje odgovore.
Za bakterije koje se nalaze u uro traktu ili vaginalno potrebno je piti čaj od preslice, koprive, brusnice, borovice, majčine dušice. Uz čaj se piju i kapi od koprive, brusnice, žutike i imele. Tako s ljekovitim tvarima iz bilja djelujemo baktericidno-ubijamo bakterije, diuretskim djelovanjem ćemo dio toga izmokriti, a imunološko djelovanje imele (ili nevena) podizat će imunitet što nam je važno u borbi protiv bolesti. Dnevno se pije litra čaja s 50-100 kapi tct. Dobro bi bilo da napravite i kupke od kadulje, vrkute i stolisnika, pomiješane u jednakim omjerima. Čaj skuhajte, procijedite i provodite kupke svaku drugu večer. Možete sjediti u toploj kupelji 10-15 min. ili provodite pranje spolovila svaki dan.
Za "bolji "miris možete na dnevni uložak dodati kap dvije eteričnog ulja lavande, komorača, ylang-ylanga, jasmina ili ruže. Može naravno i neko drugo ulje koje se vama sviđa. Budite kreativni. Na čajevima i biljnim kapima je naravno napisana uputa za kuhanje i korištenje terapije. Onako općenito - 2 jušne zlice čaja idu na litru vode, kuha se lagano 1 minutu i nakon 10 min. čaj treba procijediti i piti tijekom dana. U čaj preporučam dodati med i limun jer ćemo i kroz njih dobiti vitamine, minerale i antioksidativno djelovanje vitamina C. Ako ne želite kuhati litru čaja onda je klasična uputa s kojom nikad nećete pogriješiti - 1 žličica čaja na 1 šalicu (2-2,5 dl) vode.
Bila sam na godišnjem i imam veliku gužvu s pacijentima pa kasnim s dogovorima. Ispričavam se svim čitateljima i šaljem vam veliiikiii pozdrav. Pišite i pitajte me i dalje sve što vas zanima ili vam stvara zdravstveni problem.
Zdravo, imam jedno pitanje. Da li se hpv virus može otkriti papa testom ili ne. Ginekolog mi je rekao da može, a ovamo s druge strane na internetu većina govori da ne može. Zbunjuje me sve to. Papa test mi
…prikaži još! je uredan, uz redovnu kontrolu, ali me ipak strah. Danas se to pojavljuje na svakom koraku, kako god razgovaram s nekim, ima taj virus. :-/ Hvala unaprijed. Usput, da li se, iako nemam vaginalne infekcije, ipak mogu koristit kupkama za ispiranje, hoće li mi to poremetit prirodni PH ? Ja se vodim onim da je bolje spriječiti nego liječiti. Hvala Vam.
dobra večer, vidim da je ovaj članak već dugo neaktivan, no ja svejedno budem pokušala postaviti pitanje dokotorici dr.med kseniji krajini pokup. Poštovana,konkretno me zanima da li se žarišta endometrioze ( 3 žariša veličine 1-2 mm prema mokračnom mjehuru,odmah iza
…prikaži još!a balona trajnog katetera ) mogu izliječiti fitoterapijom ? lijevi mi je jajnik odstranjen zbog endometrioze veličine 10 cm, a sada sam laparaskopski odstranila endometriozu desnog jajnika ( 3-4 cm, iako phd nalazom nije potvrđen endometrij ?? ), prepisane su mi visanne kroz 6 mjeseci, s obzirom na nus pojave nekako se bojim početi piti te tablete. Ako postoji neki prirodniji način bez unošenja tolike količine hormona onda bi to radije pokušala.
hvala unaprijed na odgovoru :-)
Imam problema s miomima, prije dvije godine sam operirana i sada su se ponovo pojavili...
Zanima me gdje se može nabaviti čaj koji opisujete u svojoj kolumni.
Hvala :)
Postovana, imam velikih problema sa kondilomima. Vracaju mi se 4. put i to na svake dve i po godine. Poslednji put sam ih skidala pre mesec dana i sada su mi izasli ponovo. Molim Vas da pojasnite kako tacno spremiti
…prikaži još!i ovaj caj i ako imate neki dodatni savet bila bih Vam veoma zahvalna jer vise ne znam sta da radim. Lekarka mi je preporucila da pijem Oligogal Se 2x dnevno i 1000mg vitamina C, narednih 4 meseca. Plasim se ako budem pila toliku kolicinu vitamina da ce mi se problem ponovo vratiti cim prestanem da ih pijem. Pored toga uzimam maticni mlec i uvek sam vise za prirodnu nego sinteticku varijantu. Molim Vas, dajte mi neki savet... Hvala Vam
postovana. kako da se rijesim vaginalne bakterije. imam problem sa odlaskom ginekologu. prijavljena sam kod ginekologa koji je na jako lošem glasu a kod drugih navodno nema mjesta pa se ne mogu premjestiti. imam pojačan vaginalni iscjedak pracen neugodnim mirisom.
…prikaži još! sad se taj neugodni miris pojavio i za vrijeme mjesecnice unatoc tome sto se istusiram svako jutro... do veceri je mini katastrofa.
Nakon nekoliko pretraga otkrila sam da imam hpv viskokog rizika i cin1. Nakon korištenja beta glukana i maticne mliječi u roku od dva mjeseca nalaz papa je normalan. sad me zanima sto s partnerom koji nemam nikakvih vidljivih promjena?? posjetili
…prikaži još! smo zajedno njegovog lijecnika opce prakse koji je rekao da mu nije potrebno nikakvo lijecenje ni pretrage samo da koristi zastitu (kondom) ali koliko znam on ne stiti u potpunosti od hpv virusa. neznam što sad jer ne želim sebe ponovo ugrozi niti prolazi opet kroz sve ponovo???
Što je od biljnih pripravaka (čajeva ili kapi) dobro uzimati da PAPA test ostane uredan? Mislim da je preventiva uvijek dobra, pa iako je PAPA uredan. Hvala
ŠTO JE KONOPLJA I ZAŠTO JE TA BILJKA ČUDOTVORNA I LIJEČI SVE ŠTO JE KONOPLJA,PA UPRAVO TO JE VEČINI LJUDI TA BILJKA NEPOZNANICA,NEZNALICE JE TRETIRAJU KAO DROGU DOKTORI I FARMACIJA KAO ZABRANJENI LIJEK DANAŠNJEG DOBA,U OVIM TEKSTOVIMA I VIDEU KOJE
…prikaži još!OJE SAM STAVIO ŽELIM INFORMIRATI LJUDE O MOĆI KONOPLJE KOLIKO JE BITNA U ZDRASTVENE SVRHE I ŠTA SVE LIJEČI TA BILJKA,VEČINA LJUDI BOLUJE OD RAKA I RAZNIH BOLESTI SAMO SE TRUJU I UNIŠTAVAJU RAZNIM LIJEKOVIMA I KEMOTERAPIJAMA DA BI DOŠLI DO IZLIJEČENJA A USTVARI SAMO TONU JOŠ DUBLJE U BOLEST,KAD BI ZNALI SAMO ŠTA RADI KONOPLJA I ŠTA SVE LIJEČI TA ČUDOTVORNA BILJKA SVIJET BI BIO ZDRAVIJI I PUNO LJEPŠI VJERUJTE MI,NE TREBAJU NAM DOKTORI I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA IMAMO BILJE KOJE LIJEČE SVE.
ZNATE LI DA ULJE OD KONOPLJE LIJEČI SVAKI RAK I SVAKU BOLEST,MOŽDA IMATE NEKOGA KOGA ZNATE DA MU JE POTREBNA POMOĆ KONOPLJE,POMOZITE TOM ČOVJEKU I UPUTITE GA NA ULJE OD KONOPLJE JEL ONO STVARNO LIJEČI SVE,LJUDIMA DANAS TREBA INFORMACIJA O OVOM ČUDOTVORNOM LIJEKU,NE TREBAJU NAM LIJEKOVI IMAMO BILJKE KOJE JE BOG STVORIO ZA SVE BOLESTI.ZNAM ČOVIKA POKRAJ SPLITA KOJI LIJEČI LJUDE OD RAKA I RAZNIH BOLESTI S ULJEM OD KONOPLJE,SAM GA IZRAĐUJE AKO KOME TREBE KONTAKT NEK KONTAKTIRA OVAJ MAILA: uljekonoplje1@gmail.com ili NA OVU STRANICU FACEBOOK NEK SE OBRATI https://www.facebook.com/uljeod.konoplje ZNAM SIGURNO DA JE ULJE KONOPLJE ČUDOTVORNI LIJEK ZA SVE.
RICK SIMPSON O MOĆI KONOPLJE http://www.youtube.com/watch?v=qJYuNiq9b80
BOG JE STVORIO BILJKU ZA SVAKU BOLEST
http://www.youtube.com/watch?v=qJYuNiq9b80
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/69505-rick-simpson-uljem-od-kanabisa-izlijecio-sam-tisuce-oboljelih-od-raka-a-vlasti-ga-zabranjuju.html
http://2012-transformacijasvijesti.com/alternativna-medicina/ulje-konoplje-najbolji-zabranjeni-lijek-za-sve
http://www.youtube.com/watch?v=_nm7nqUigFA
Pozz, mući me hpv već 2 do 3 godine. Imam konstantne iscijetke koji su svakodnevni i veoma neugodnog mirisa. Probala sam svašta od raznih vaginaleta do tableta, stvarno svašta i ništa nije pomoglo. Ja bih Vas molila savijet možda za
…prikaži još! neku kombinaciju bio kapi ili nešto ako je ikako moguće! zahvaljujem
Protiv HPV-a i cista ljekovitim biljem
Komentari 15
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.