Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Meni je češnjak jako pomogao! Navodno su i masline jako dobre u sprečavanju gljivičnih infekcija pa kombinacija maslina punjenih češnjakom ne može biti loša...
Najbolji i provjereni lijek. Narezati cesnjak na sitno,uzeti vaticu natopljenu kantarionovim uljem (uljem gospine trave),u malu gazicu staviti cesnjak i tu vatu,svezati tako da se napravi kao tampon i preko noci staviti u rodnicu. Ponavljati 2-3 noci i sve prolazi.
…prikaži još! Cak se tako lijeci i hpv. Ujotro nema mirisa kada se taj tampon izvadi. Svima ce proci upala. Stvarno provjereno mnogo puta. Zna mi zasmetati cak i gel za tusiranje,od njega dobijem upalu,antibiotici...sve zivo,ali taj prir.lijeci...
etr. ulje čajevca u neko bazno ulje(maslinovo ili kantarion)za uloške ili tampon, u prehrani slatko nikako, svaki dan bar malo svježeg bijelog ili crvenog luka pojesti
da li bi uložak natopljen prokuhanom ili popurenom kaduljom polučio ikakav učinak? ili tampon natoplje kantarionom?
čula sam dobre stvari o vrkuti ali ne mogu je nikako nabaviti. Zahvaljujem na odg
Kako prirodno izliječiti vaginalne gljivične infekcije?
Komentari 11
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.