Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Najbolji i provjereni lijek. Narezati cesnjak na sitno,uzeti vaticu natopljenu kantarionovim uljem (uljem gospine trave),u malu gazicu staviti cesnjak i tu vatu,svezati tako da se napravi kao tampon i preko noci staviti u rodnicu. Ponavljati 2-3 noci i sve prolazi.
…prikaži još! Cak se tako lijeci i hpv. Ujotro nema mirisa kada se taj tampon izvadi. Svima ce proci upala. Stvarno provjereno mnogo puta. Zna mi zasmetati cak i gel za tusiranje,od njega dobijem upalu,antibiotici...sve zivo,ali taj prir.lijeci...
da li bi uložak natopljen prokuhanom ili popurenom kaduljom polučio ikakav učinak? ili tampon natoplje kantarionom?
čula sam dobre stvari o vrkuti ali ne mogu je nikako nabaviti. Zahvaljujem na odg
Meni je češnjak jako pomogao! Navodno su i masline jako dobre u sprečavanju gljivičnih infekcija pa kombinacija maslina punjenih češnjakom ne može biti loša...
etr. ulje čajevca u neko bazno ulje(maslinovo ili kantarion)za uloške ili tampon, u prehrani slatko nikako, svaki dan bar malo svježeg bijelog ili crvenog luka pojesti
Kako prirodno izliječiti vaginalne gljivične infekcije?
Komentari 11
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.