Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dobar dan ja zivim u Austriju i htela sam da vas upitam kako bih dosla do caja i kapi zbog policistickih jajnika jer sam kotrolisala hormone i doktor mi je rekao da imam taj problem i problem sa nadbubreznom zljezdom.hvala
…prikaži još! vam unapred za odgovor i veliki pozdrav
dr. Ksenija Krajina Pokupec. Adresa: KONJIČKA 3 10000 Zagreb. Telefon: 01 3839 096. Možda postoji opcija slanja poštom, najbolje da nazovete i pitate. LP
Draga lidija13, sve čajeve i kapi koje je dr. Ksenija navela u svojoj kolumni možeš kupiti u BOTANA FITOCENTRU, Konjička 3, Zagreb, a za sve dodatne informacije nazovi 01 38 39 096. Pozdrav od Zdrave Krave
.. hm.. imam ja pitanje.. dakle imam 23 godine.. i jaaako bi željela imati bebu.. ali ne ide.. :( nemam redovito i kada imam imam je po par mjeseci dr. mi daje stalno jedne te iste tablete.. a to su
…prikaži još! duphastone.. molim vas da mi pomognete.. samo da imam djete.. unaprijed zahvalna
pozz...ja imam redovito al imam policisticne jajnike pokusavam bebu imati vec skoro 3g.---al neuspijeva bila san na klomifenu al ni to nije uspijelo..pomozite mi..ocito imam povecan br..muskih hormona jeli to zbog par kg..viska moj ginekolog mi je rekao da to
…prikaži još! je nevazno al sta da radim ;(
Poštovana,
pročitala sam Vaš poučni članak. Već duže vrijeme imam problema sa navedenim u članku a i više.
Da li Vam mogu nekako poslati svoje nalaze da mi pomognete da si prirodno olakšam tegobe ili ih izlječim.
Lijep pozdrav
ginekolog mi je dijagnosticirao policistične jajnike, samo ultrazvukom, nikad nisma vadila hormone..to je bilo prije malo više od dvije godine..imala sam sve simptome..neredovite menstruacije, višak kg, dlakavost, ispadanje kose, prištići (po vratu), anemija..i vodila sam borbe sama sa sobom..kontracepcijske pilule
…prikaži još! koje mi je ginekolog dao nisam htjela piti, čitala sam i istraživala..i krenula sa zdravom prehranom i vježbanjem..i pila sam biljne kapsule vitex koje mi je preporučila gospođa u ljekarnoj..i sada, smršavila sam 10kg, menstruacije su redovite, lice čisto (osim pred menstruaciju).. prije nekih mjesec dana bila sam napokon kod ginekologa i rekao mi je da sam zdrava žena..i da su mi jajnici sada samo blago policistični..a ja se osjećam sjajno..
inače, imam 25godine i jednog dana bih voljela imati dijete, ali ne još..no, da li bih trebala ići vaditi hormone kako bi se vidjelo stanje i na takav način?
Poštovana doktorice, prošlu godinu moja ginekologica predložila mi je da operacijom uklonim polip na vratu maternice zbog učestalih visokih CINova( zadnji PAPA test, prošlu godinu bio je uredan ). Nisam se složila s tom idejom obzirom da smatram da je
…prikaži još! je to moguće riješiti prirodnim putem. Tokom ove godine koristila sam čajevac u kapima, graviolu, te čajeve- neven,imela,vrkuta,majčina dušica.... Molila bih Vaš prijedlog kako da što uspješnije riješim situaciju s polipom :)
Drage lutkicagirl, nivgot, maruska15 i NadaKatusic najbolje bi bilo da svoja pitanja pošaljete dr. Krajini Pokupec u rubrici "Pitaj stručnjaka" http://www.zdravakrava.24sata.hr/pitaj-strucnjaka/fitoterapija. Pozdrav od Zdrave Krave
Drage katarina23, najbolje bi bilo da svoje pitanje pošalješ izravno dr. Krajini Pokupec u rubrici "Pitaj stručnjaka" http://www.zdravakrava.24sata.hr/pitaj-strucnjaka/fitoterapija. Pozdrav od Zdrave Krave
Pozdrav, već nekoliko godina imam problema s akna pri čemu nisu ni pomagali odlasci dermatologu, nakon toga sam odlučila otići kod ginekologa. Ginekologica me pregledala i prepisala Diane, od kojih mi se ten popravio, nakon 2 godine ukinula mi je
…prikaži još! te tablete i prepisala Trinavum. Meni se stanje pogoršalo, znači lice katastrofa, dobila nekoliko kilograma, primjećujem opadanje kose. Ja sumnjam na policistične jajnike al bojim se odlaska liječniku. Molim vas za savijet! I da li postoji neki biljni pripravak za to?
Unaprijed hvala
Prirodni lijek za policistične jajnike
Komentari 14
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.