Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam takve madeže 2 jedan na vratu i jedan na nogi...i jako me to brine...ne želim naštetiti svoje zdravlju...ovaj na vratu me jako zabrinuje ima dvije boje crnu na vrhu,a ostalo je smeđe.....No imam problem jedan nisam punoljetna....ali me to
…prikaži još! jako zabrinjava...a moju mamu to ne zanima..i misli da izmišljam...a bojim se za svoje zdravlje...cijeli život je pred mnom
nikolina ja te razumijem, to mi je najveci strah u biti, ti madeži, imam ih stvarno dosta, i kad bi ih sve isla pregledavati sama trajalo bi citavi dan.bas ocekujem jedan pregled zbog madeža koji me mući, ali kako se
…prikaži još! kaže bolje spriječiti na vrijeme
Pregledaj madeže prije ljeta
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.