Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dok sam živjela s roditeljima jedva sam čekala vikend, da moji odu u vikendicu, pa da mogu uživati u junk food-u (doduše, sama sam ga pripremala). Ali sad sam se toga nauživala, a imam i sina od 3 godine, pa
…prikaži još! mi je bitno da imam nešto " na žlicu". Svaki dan do posla prolazim preko placa, a tamo me mame sve te boje, kojima sve teže odoljevam. A i sve iz jednog lonca je brže (posebno za zaposlene majke), i gušt je jesti nešto što si sam skuhao.
Hrana oduvijek ima važnu ulogu u mom životu.Što zbog ljubavi prema hrani i kuhanju koju mi je prenijela majka na čemu sam joj zahvalna,što zbog moje bolesti gdje ključnu riječ ima prehrane.Kako sam sa sela i kako imamo svoj vlastiti
…prikaži još! vrt uvijek se kombiniralo u prehrani puno voća,povrća uz meso naravno..No međutim vitamini su mi oduvijek bili ispod razine što me natjeralo da se okrenem zdravijoj prehrani,u prehranu ubacim neke stvari za koje prije moji nisu znali,da počinjem paziti na pravilno kombiniranje i korištenje namirnica te po mogućnosti povećam još unos voća i povrća..I nakon 5 godina truda eto vitamini konačno u normali.
na zdraviju prehranu me svaki dan potiče moj omiljeni portal Zdrava Krava na kojem čitam korisne i poučne članke o prehrani. mnoge nezdrave namirnice više ne konzumiram, a počela sam jesti neke zdrave, koje mi je preporučila moja kravica!
Predstavljene ''Priče o hrani''
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.