Komentari 8

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    anitakrajinovic1
    Nema više sidenja na rivi od sada samo coffe to go i 10 krugova!!i meni će dobro doći :-))
  • Default avatar -
    brankazg
    cure kako se prijaviti kao ove hrabre cure? kako da se prijavim pa da i ja smršavim? hvala...
    Zdrava__Krava
    Draga Branka, kad krene nova sezona Mršavimo zajedno na portalu ćemo objaviti članak o cijelom projektu te prijavnicu koju je potrebno ispuniti za sudjelovanje. Još nismo odredili točan datum kad će biti, ali ćete svi na vrijeme bit obaviješteni :)
  • Default avatar -
    cosmopoltan
    samo naprijed
  • Default avatar -
    ddomazet3
    podržavam sve sudionice ali najviše Petru jer je tako mlada i tako simpatična a još i iz Splita.Nadam se da ćeš uspjeti skinuti višak kilograma i biti zadovoljna.Želim ti puno kilica doli i držim ti palčeve.Naprid Petra!!!!
  • Default avatar -
    kace
    Nadam se da ćeš uspjeti u svojim namjerama i da ću ja nešto zajedno s tobom naučiti. Hrabro naprijed, držim ti palčeve!
  • Default avatar -
    brankazg
    zdrava krava hvala puno... pusek...
    mala_roza
    svaka čast.... sretno sa uvođenjem promjena... najbitnije (i ujedno najteže) prominit loše navike,ali možeš ti to!!!!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.