Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kako spoznajem svoju vitalnost? Hm? Srećom, još uvijek me nisu dostigle one neke godine, kad bi mi se poznanici divili što još uvijek normalno funkcioniram odnosno vodim brigu o sebi, suprugu i našem kućanstvu. Doduše za 15 godina više neću
…prikaži još! moći reći isto, no zar da sad razbijam glavu time što će biti za 15 godina? Taman posla. Radije uhvatim usisivač i krpe i u kćerkinom stanu. Znam da ne stigne, a voli urednu kuću. Pa kako joj onda neću pomoći? Nije da me to traži, no nije ni da se buni. Još uvijek mi nije problem potegnuti do udaljenije trgovine samo zato jer znam da imaju svježu ribu i povrće. Jer ako mi sami nećemo paziti što si kuhamo, tko će? Jeli dokaz moje vitalnosti i činjenica da još uvijek imam i snage i volje dugo čekati u redu u banci da bi platila račune i što me putem kući ne uhvati depra, jer se vraćam polupraznog novčanika. Mi vitalni stalno imamo na umu da nismo jedini u gabuli i da većina ljudi oko nas proživljava isto. Znači ne predajemo se! Još jedan dokaz moje vitalnosti je i činjenica da imam i ja dane kad mi je svega dosta, kad mi se čini da svi problemi i nepravde ovoga svijeta postoje samo zato da mi meni komplicirale život, kad bi najradije cijeli dan prosjedila pred TV-om ili vani za stolom, uz puno kave i kutiju keksi, rješavajući križaljke. Jer lako je biti pozitivan kad su okolnosti takve, ali daj ti i onda kad nije ružičasto. No ubrzo uvjerim sebe da nisam mačji kašalj i da nema tog problema kojeg neću riješiti, bilo sama, bilo uz pomoć bližnjih ili će nestati sam, jer će mu isteći rok trajanja. Jer vitalni to tako rade. I zato, kad se pogledam u ogledalo, osobi koju vidim još uvijek mogu mirne duše reći: Da, još uvijek si vitalna. Srećom!
Marija Posavec, Miklinovec 78 48000 Koprivnica 048/641-915
korisničko : melynda
Svima bi nam dobro došla nagrada, a pobjednički
uradak bi trebalo objaviti već i zbog toga da vidimo
i možda primjenimo metode i recepte pobjednice za
održanje vitalnosti
Doživi cjeloviti odmor u Hotelu Punta!
Komentari 10
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.