Komentari 15

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    wanda11
    Dragi Djede Mraz, budi tako dobar pa mi ove godine pokloni ovaj multipraktik, za nagradu ćeš iduće godine dobiti finu klopu umjesto dosadnog keksa i mlijeka :)
  • Default avatar -
    wanda11
    Ovo mi je velika želja imati, brz način da smelješ, usitniš, smješaš nešto što ti treba za ručak... + što je krasan za vidjeti :)
    Kiki44
    Kaže poslovica da mašta radi svašta pa evo ja sad maštam o jednom ovako dobrom proizvodu koji bi mi olakšao moje guštanje u kuhanju...a što se Fortune tiče,e pa sad...vidjet ćemo!Nada umire posljednja!A joooj da mi je...
    indica
    Duže vremena već razmišljam o multipratiku kao neophodnom kuhinjskom pomagalu . Zasad se snalazim -ručno :)a kao svaka zaposlena majka imam prilično obaveza i manjak vremena .Ovakav poklon bi me jako rasveselio jer za Božić želim svojima pripremiti iznenađenje ...za prste polizati !
  • Default avatar -
    Inchy
    Zašto se nagrade ne šalju na kućnu adresu? :-(
  • Default avatar -
    dklikic
    pošta mi je bačena u janky ,izbrisana-nemogu je vratiti i tako odgovoriti na nagradno pitanje:Ima li druga mogućnost? lp
  • Default avatar -
    vana11
    isto je tako kod mene pa ne znam kako slat odgovore
  • Default avatar -
    smokvica
    divotica-krasotica :)
    Zdrava__Krava
    Drage vana11 i dklikic, javite sa na info@zdravakrava.hr pa ćemo pokušati riješiti problem. Pozdrav od Zdrave Krave
    Zdrava__Krava
    Draga Inchy, nagrade ili šaljemo poštom na kućnu adresu ili ih dobitnik mora sam podići. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    vana11
    Hvala draga Zdrava_Kravo riješila sam problem.Sada samo iščekujem sreću da ja budem dobitnica,ovako lijepe nagrade.U naprijed se veselim nagradi.
  • Default avatar -
    Manuela13
    Izgleda bas elegantno i pasalo bi u mojoj crvenoj kuhinji
    Antonelicaa
    Savršen pokon mami za pod bor :))
    ntkalcic
    woow, krasan poklon!!veselim se isčekivanju! zdravo, praktično, bravo, puno sreće svima :)
  • Default avatar -
    Anita12
    Super je uvijek sam zeljela jedan
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.