Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dragi Djede Mraz, budi tako dobar pa mi ove godine pokloni ovaj multipraktik, za nagradu ćeš iduće godine dobiti finu klopu umjesto dosadnog keksa i mlijeka :)
Kaže poslovica da mašta radi svašta pa evo ja sad maštam o jednom ovako dobrom proizvodu koji bi mi olakšao moje guštanje u kuhanju...a što se Fortune tiče,e pa sad...vidjet ćemo!Nada umire posljednja!A joooj da mi je...
Duže vremena već razmišljam o multipratiku kao neophodnom kuhinjskom pomagalu . Zasad se snalazim -ručno :)a kao svaka zaposlena majka imam prilično obaveza i manjak vremena .Ovakav poklon bi me jako rasveselio jer za Božić želim svojima pripremiti iznenađenje ...za prste polizati !
Dobitnici Russell Hobbs multipraktika
Komentari 15
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.