Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Godinu dana radila sam jako lijep posao, ali imala sam vrlo "teškog" šefa. Morala sam dati otkaz (a vlada kriza; ni iznadprosječna plaća me nije mogla zadržati) zbog neprestanog vrijeđanja, izderavanja, omalovažavanja i nepriznavanja mojeg truda na poslu. Neprestano sam
…prikaži još! bila pod stresom jer šef nije poštivao niti mene kao osobu, niti moje privatno slobodno vrijeme. Zbog poziva u 2 ujutro, poruka u rane jutarnje ili kasne večernje sate, zbog vrijeđanja pred klijentima i prijetnji o smanjenju plaće (neopravdane prijetnje), počela sam neprestano biti na oprezu, stalno pod stresom, stalno u pripravnosti i obrambenom stavu. Nažalost, i mjesec dana nakon otkaza, još sam u istoj fazi. Taj stres uzrokovan šefovim ponašanjem jednostavno ne prolazi i uzrokuje napetosti između mene i moje obitelji. Bojim se da ću narušiti obiteljske odnose, ali i odnos s dečkom ako nešto ne učinim protiv toga. A ne znam kako.
Svakodnevne situacije su mis tresne,uz dvoje male djece,premalo novaca,nezaposlenost potrebno je imati dosta strpljenja,koje ja često nemam nažalost.......već odavno sam rekla da ću prije nego šta rodim ići na jednu radionicu ili bar na neke psihološke razgovore kako bih bila
…prikaži još! bolja mama,nažalost i to je rijetko dostupno i potrebno je imati novaca
Na radionicu o kontroliranju stresa idu
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.