Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Greškom je poslan newsletter s netočnim informacijama, ali par minuta nakon poslan je ispravak. S obzirom da je nagradno pitanje isto u oba maila, u obzir ćemo uzeti svaki vaš odgovor, bilo da ste odgovorili na prvi ili drugi newsletter.
…prikaži još!
Pozdrav svima i puno sreće u nagradnim igrama :)
jooooj...tko će dočekati dobitnike... :) taman kupila novi krevet i sad da vidimo jel me prati sreća...ili ću morati kupovati madrac...baš bi mi dobro došao sad za Božić....:) :) objavite,objavite,objavite !!! :) :) :)
Zapravo mislim da je bezveze što se radi modifikacija tuđih nickova jer ovo nije site na kojem smo svi "Gost", "gost" ili što li već drugo, nego ima svoju svrhu. Nismo ovdje da trkeljamo bezveze zbog viška vremena. Uostalom, u
…prikaži još! nedostatku mašte i inspiracije jednostavnije je ovako. No nikako nije originalno. No dobro. Svatko ima svoje veselje. Peace ;)
Osvoji Meblo nadmadrac i jastuk!
Komentari 15
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.