Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovu vrijednu knjigu osvojit će tri čitateljice po izboru Zdrave Krave koje ispod članka napišu svoje komentare o krivotvorenim namirnicama. Komentirati možeš do srijede 5. lipnja do 11 sati. " tri ČITATELJICE" - spolna diskriminacija ili?!? prilikom registracije ima opcija
…prikaži još! " tri ČITATELJICE" - spolna diskriminacija ili?!? prilikom registracije ima opcija odabira spola, pa ne znam cemu ovo :/
Kao student Nutricionizma, to si pitanje postavljam svakodnevno. Vjerujem kako ću u ovoj knjizi pronaći mnoga objašnjenja na svoje nedoumice, te pomoći ljudima u svojoj okolini koji već traže savjete vezane za prehranu.
Sjećam se još iz srednje škole da su profesori govorili kako je crvena paprika kao začin isto dosta puta krivotvorena bila! Prestrašn o mi je da netko uopće ide raditi takve stvari..
Tužno je što se nalazimo u vremenu u kojem smo istovremeno sa svih strana bombardirani informacijama i dostupnošću apsolutno svega, a zapravo nam je i dalje najveći neprijatelj neinformiranost i manipulacija informacijama koje već imamo. Mislim da su ovakve knjige
…prikaži još! i razotkrivanje onog što smatramo normalnim i neupitnim (jer pretpostavljamo da je nešto ono što mislimo da jest i u ovom užurbanom tempu nemamo vremena to preispitivati) da bi se poboljšala ne samo kvaliteta života, već i kontrola onih koji nam sve to serviraju pod 'normalno'.
moja obitelj se hrani po Diamondu, pravilno kombiniram hranu, ne jedemo meso niti ikakve mesne prerađevine i pijemo sojino mlijeko. Također preferiram namirnice koje su mi najbolje a kao majka budućeg nutricioniste volila bi imati ovu knjigu jer vjerujem da
…prikaži još!da bi joj poslužila
ovakvih knjiga bi se trebalo podijeliti na tisuce.. a ulomci iz njih bi trebali biti svaki dan u dnevnim novinama umjesto iritantnih reklama! samo tako se podize svijest građana1
Nije problem u spoznaji da su namirnice krivotvorene, problem je kako prepoznati onu koja nije. Bojim se da to treba regulirati nekom agencijom koja bi vršila provjeru svih namirnica na zahtjev potrošača.
voljela bih dobiti ovu knjigu da ju dam roditeljima da se uvjere da hrana koja se u doba njihova djetinjstva smatrala zdravim osnovnim namirnicama nema veze s tim istim namirnicama danas (hrana danas i nekad, na selu i u gradu).
Svi oni koji krivotvore namirnice, bez obzira dali se radi o pojedincima ili o korporacijama, vjerojatno nisu čuli za onu poslovicu ''Sve se vraća, sve se plaća!''. Mogu oni zaraditi, ali na kraju će se desiti apsurd da će i
…prikaži još! oni pojesti takvu hranu.
Vjerujem da će ova knjiga pomoći u povećanju razine informiranja oko ove teme, koja je i više nego ozbiljna jer ipak se radi o zdravlju.
Najčešće krivotvorene namirnice
Komentari 14
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.