Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Hvala draga Zdrava krava, hvala svim čitateljima koji su mi dali podršku. Jako ste me razveselili vjerujte mi da sam više presretna zbog toga što sam ušla u finale nego radi nagrade, nagradu posebno posvećujem svojim prijateljima oboljelima od celijakije
…prikaži još! kao i ja, jer upravo možemo dokazati da i bezglutensko jelo i te kako može biti fino uz malo truda i volje.Upravo me je bolest dodatno aktivirala da se sebi još više posvetim i uz izradu recepata i pomoć oboljelima koju pružam, jednostavno zaboravljam na sve loše stvari.
Zato dragi moji čitatelji uključite se i vi na ovaj divan portal i sa svojim receptima iznenadite sve nas, jer stvarno je lijepo sudjelovati, a ovo je ujedno portal dobre zabave i novih informacija
HVALA Josipa i ja vama čestitam svaka čast i također nestrpljivo čekam novo natjecanje
Najbolji recept proljeća 2014. je...
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.