Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
erm da, gledam malo o ovoj fantastičnoj Amara-Charles Quodushka metodi, pa Wiki kaže: "Chuluaqui Quodoushka (CHOO-la-kway Kwuh-DOE-shka) is a collection of sexual techniques and theories developed and promoted by the Deer Tribe Medicine Society, a New Age new religious movement
…prikaži još!nt and business co-founded by Harley Reagan and Diane Reagan in 1986. Reagan cites a variety of ancient and contemporary cultures as the inspiration for these practices including the Olmec, the Mayan and the Toltec, though previously he claimed that these practices were Cherokee. Reagan has come under heavy criticism and his teachings have been denounced by the tribes whose ways he has claimed to teach.[1][2][3][4]"
Zanimljivo štivo https://en.wikipedia.org/wiki/Chuluaqui-Quodoushka
Ma nisam baš siguran u sva ova stručna izlaganja.Supruga i ja smo 20 g.u braku,a u vezi 23g. i otpočetka je bio problem mog dugačkog penisa i to posebno odstraga bez obzira na uzbuđenost i ovlaženost vagine.Naime ja sam višlji
…prikaži još!ji od svoje supruge 40 cm i teži četrdesetak cm(dva metra 100 kila,a ni debo)što bi reko Pejaković.Šalu na stranu.Čitao sam u"Kama Sutra"da postoje tri kategorizacije žena i tri muškaraca i da 1. i 2.mogu stupiti u vezu ali 1. i 3. apsolutno ne.Jer ako je muškarac iz 3. kategorije,a žena iz 1. da je to za nju bolno i da ima pravo tražiti raskid te veze odnosno braka.Isto tako ako je muškarac iz 1.kategorije a žena iz 3.da može tražiti
raskid zbog nemogućnosti seksualnog zadovoljsta(neznam baš kako se dokaže ili izmjeri ali dobro).Još samo da napomenem da je supruga rodila troje djece pa više nije tako uska,ali u svakom slučaju jako moram biti pažljiv odostraga!
Pozdrav!
I sorry na dugačkom tekstu na godišnjem,svi spavaju a meni dosadno.
Može li penis biti prevelik?
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.