Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pozdrav Zdravoj Kravi i g.Igoru,autoru članka! Zanimljivo,dok sam čitala ovaj članak,dvije osobe su mi pale na pamet:jedna se "dočepala" titule i važnog položaja u gradu,a s drugom radim,tj.i ona je na "malo povišenom položaju"-zahvaljujući osobinama onih koji su "uspješni" zahvaljujući
…prikaži još!ći svojim "zaslugama" kako g.Igor opisuje u članku.Mene samo zanima što ti i takvi ljudi vide u ogledalu svako jutro kad ustanu iz kreveta i koji je psihološki profil takvih ljudi.Neću reći da uglavnom svi mi ponekad ne dođemo u napast "pregaziti" nekoga da bi došli do cilja,ali kad onaj mali "anđelak"koji sjedi na desnom ramenu,odvali šamarčinu "đavolčiću"koji s lijeve truje i nagovara na zlo,izazivajući zavist i ljubomoru u nama,i kad mu jasno i glasno kaže:DOSTA!,pa mi odjednom osjetimo u sebi onu radost nakon spoznaje da smo nekom učinili dobro bez očekivanja naknade za to jer naknada je ustati ujutro,pogledati se u ogledalo i vidjeti ČOVJEKA!
Moguće je uspjeti i ostati vjeran sebi
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.