Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Najbolje bi bilo koristiti kemotipizirana eterična ulja kojima je plinskom kromatografijom utvrđen sastav i koje komponente prevladavaju jer se jedino tako zaista može utvrditi kako će djelovati neko eterično ulje. Tako da nije svejedno koji npr. kemotip cedra upotrijebljavamo: atlaski,
…prikaži još!ki, himalajski, virdžinijski?
Ili koji kemotip lavande? Ima mnogo kemotipova lavande, kao što ima mnogo kemotipova lavandina.
Što se repelenata tiče, eu cejlonske citronele (Cymbopogon nardus) i još neka eu bi bila ipak efikasnija.
do ovoga ljeta u borbi protiv komaraca potpuno učinkovite su mi bile Raidove tablete. kako ovog ljeta to nije bio slučaj, okušala sam sreću sa Raidovom tekućinom, to je bio djelomično uspješan pokušaj jer dok je tekućina bila uključena u
…prikaži još! struju, komarci su bili ošamućeni i nisu me boli, no čim bih aparat isključila iz struje, istog trena bi me počeli bockati, neovisno o dobu dana, nakon čega bi mi koža bila ukrašena velikim crvenim plikovima koji su me svrbjeli samo tako...
pozdravljam ovaj članak jer ću se protiv ovih krvopija dok dišem boriti svim raspoloživim sredstvima, a budući da je ovdje riječ o prirodnim sredstvima, pa i o eteričnim uljima koje obožavam, još bolje za moje zdravlje :)
Mirisna zaštita od komaraca
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.