Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
U potpunosti se protivim ovome načinu obzirom da je za mene to još jedno od mučenja šivotinja. Samo si recimo zamislite da Svi pod obavezno sada moraju na čipiranje??? Mislite li da bi ste se osjecali humano??? Koliko ce se
…prikaži još! se sa cipiranje pronaci zivotinja, otom potom, onaj tko se zeli rijesiti pasa ili mačke učiniti ce to imali oni čip ili ne imali. Ma kolika kazna bila...
Postoje vrlo sigurne ogrlice sa vrlo zanimljivim pretincima na sebi gdje je sve potrebito o zivotinji napisano kao na jednoj cedulji ali je plastificirana i ne moze, isprobani su svi nacini i nije pronađen kako skinuti tu ogrlicu, sto je najbolje, ujedno ima naravno i svoj privjesak sa brojem, da ga se moze i na taj način vratiti vlasnicima dok je ovaj dio sa unutarnje strane usiven u ogrlicu.
Za mene je to humano obzirom da sam vidjela mnoge načine ako se ljudi zele rijesiti zivotinjice uciniti ce to na ovaj ili onaj način .... Ovako se samo nazalost zivotinjice daju na jos jednu vrstu mucenja uza sve sto godišnje prolaze .... Zavisi od zivotinje do zivotinje ...
Ali definitivno sam protiv čipa!!! Dokazano je da postoje humaniji načini !!!
Bez uvrede ali oni koji su vrlo kratkoga pogleda na svijet misle da je ovo humano !!!
Mikročipiranje spašava životinje!
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.