Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Poštovani, prije nepunih mjeseca dana sam, zbog prekomjerne težine, počela intenzivno vježbati. U navedenom periodu sam izgubila 3 kilograma. Međutim, primijetila sam da mi određene vježbe stvaraju veliko opterećenje na gležnjeve i koljena. Osim toga, ponekad i nakon tjelovježbe osjećam
…prikaži još!ćam nelagodu i bolove. S vremenom sam se namjeravala početi baviti trčanjem. Čitajući ovaj članak, zapitala sam se je li trčanje za mene. Voljela bih se svakodnevno baviti nekom tjelesnom aktivnošću koja neće uzrokovati bolove. Možete li mi, molim Vas, savjetovati što da činim.
Unaprijed hvala na odgovoru.
Draga _jeanne_, kao što i stručnjaci navode u članku, trčanje je izuzetno zdrava tjelovježba, no nije svejedno kako i gdje trčiš. Nezagrijavanje, neadekvatna obuća i nepravilna prehrana mogu utjecati na pojavu bolova i nelagode koje spominješ. Savjetujem da posjetiš specijalista
…prikaži još! ortopeda kako bi se utvrdilo što je stvarni uzrok pritiska u koljenima i gležnjevima.
Tvoja Zdrava Krava
Trčanjem mogu stradati koljeno i kuk!
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.