Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko
…prikaži još! zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL:
vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
igbinovia, i ponovo me učinio sretnom ženom da to kažem, sve mi se muž vratio sa puno ljubavi i brižnog srca ... svjedočim ovom sjajnom čarobnjaču za čaroliju. Ti si sjajan čovjek u ovome. svijetu i toliko mi značiš da
…prikaži još! si najbolja čarolija c astra. možete kontaktirati ovog čovjeka putem ove e-pošte ako zaista trebate riješiti svoje probleme. ovdje njegov sadržaj e-poštom doctorigbinovia93@gmail.com možete ga napisati i putem Whats-app-a ili viber +2348144480786 hvala na vašem vremenu
on je pripremio čaroliju za mene i moj suprug me nazvao točno kad je doktor Osagiede rekao. On se izjasnio i rekao da me treba nazad, a sada ponovno sretno živimo posljednjih 9 mjeseci. Svi koji čitaju moj članak koji
…prikaži još! treba pomoć trebaju ga kontaktirati ... E-pošta: doctorosagiede75@gmail.com ili whatsapp i viber na +2349014523836
U braku sam više od 6 godina i bilo je strašno jer me je suprug zaista varao i tražio razvod, rastali smo se prije godinu dana i vratili smo se nakon toliko molbi za lijepim ljubavnim poklonima. Toliko volim svog
…prikaži još! muža da nema sata dana kad ne razmišljam o njemu, on je za mene svijet, cijenim ga na isti način. biti tako da ne mogu učiniti ništa da ga povrijedim ili da ga učinim tužnim. Naišao sam na blog bloga Svjedočanstvo pod nazivom "Osawe jennifer" na Internetu, kako doctorosagiede75@gmail.co
Zahvaljujući velikom čovjeku zvanom dr. Ajayi uspio sam dobiti mog muža nakon razdvajanja od 3 godine, moj prijatelj zvani georgette upoznao me je s njom jer joj je pomogao u pronalaženju dobro plaćenog posla s njegovim predačkim moćima koje mu
…prikaži još! je prenio njegov preci. ako vam je potrebna pomoć čarobnjaka za provjeru pravopisa s bilo kojim problemom kroz koji vam se prolazi, preporučujem vam da se obratite dr. Ajayi-u kao uređivač pravopisa na Whatsapp: +2347084887094
Zovem se Mara Lucas i želim ovdje podijeliti svoju istinsku životnu priču o tome kako sam uz supruga uz pomoć dr. Ogundele vratio velikog čarobnjaka koji je svojim moćima vratio mog muža u roku od 24 sata, a ove čarolije
…prikaži još! su bezopasan, ovaj čovjek je vrlo moćan čovjek, s njim sam dogovorio da njegovo ime podijelim na internetu i zato to sada radim. Ako vam je potrebna pomoć, možete se obratiti njegovom WhatsApp-u: +27638836445. On je 100% stvaran.
Želim podijeliti svoje prekrasno svjedočanstvo o tome kako sam se vratio svom mužu, želim reći ljudima na svijetu da je pravi čarobnjak na mreži i moćan je i originalan, Zove se Drigbinovia, Nedavno mi kao čudo! bez savjetovanja za brak
…prikaži još! i u našem ljubavnom životu nam ide jako dobro. Obratite se ovom sjajnom čovjeku ako imate problema putem e-maila: doctorigbinovia93@gmail.com WhatsApp / Viber +2348144480786
Moje ime je Petra Burger i želim ovdje podijeliti svoju istinsku životnu priču o tome kako sam uz supruga uz pomoć dr. Ogundelea vratio svog čarobnjaka koji je vratio mog muža u roku od 24 sata svojim moćima, a ove
…prikaži još! čarolije su bezopasan, ovaj čovjek je vrlo moćan čovjek, s njim sam dogovorio da njegovo ime podijelim na internetu i zato to sada radim. Ako vam treba pomoć, možete se obratiti njegovom WhatsApp-u: +27638836445. On je 100% stvaran i moćan.
Zovem se ARIANA COLLINS IZ POLJSKE ... Suprug me napustio i bili smo razdvojeni 5 godina. Tada sam saznala da ima tajnu vezu s mojim najboljim prijateljem. Bila sam shrvana. Htio sam ga u svom životu jer ga volim, a
…prikaži još! i on je otac mog djeteta. Prošli sam tjedan na mreži naišao na svjedočenja dr. Ogundelea i njegov WhatsApp ili Viber broj i ispričao mu svoje probleme tijekom chata. Željela sam muža natrag zbog sina. Doktor Ogundele ga je vratio po mene u roku od 24 sata. Sad se vratio. Hvala, dr. O
Natjerao sam svog bivšeg ljubavnog partnera da se vrati ljubavi i vjeruje mi više nego ikada prije. Cijeli svoj život nisam mislio da bi ljubavna čarolija mogla vratiti mog bivšeg ljubavnika Mårtenssona, sve dok me prijatelj nije upoznao s pravom
…prikaži još! čarolijom, prije nego što sam kontaktirao neke čarolije da mi pomognu, ali znam da bi mi mogle pomoći, neke su zahtijevale više novca dok Slijedim jednostavne upute iz velike ljubavne čarolije putem njegovog osobnog WhatsApp broja +12162022709 ili Viber
Što od veze žele žene, a što muškarci i kada se osjećaju voljenima?
Komentari 10
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.