Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga skorpia, kao što piše u članku, limun dijeta ne osigurava preporučene dnevne količine mikronutrijenata ni makronutrijenata pa ako se provodi više od nekoliko dana može rezultirati ozbiljnim deficitima vitamina i minerala. Pozdrav od Zdrave Krave
ova dijeta je super. Cisti organizam, a po jeziku se vidi koliko se toksina izbacuje..Iako zvuci kao nemoguće za izdržati, stvarno nije, ja sam puno manje gladna nego na nekim drugim dijetama. Samo treba imati volje i sve se može =)
Mislim da ovo izgladnjivanje nikome ne treba, a kako sam ranije pisala ovoliki unos limunske kiseline definitivno nije zdrav jer mijenja prirodni ph organizma.
mene isto to zanima koliko se može izgubit kilograma i molim vas recite mi koja je najbolja dijeta jer moram izgubit preko 10 kg.ali bit ću zadovoljna i sa 10 :) imam 80kg i visoka sam 171 :(((
Ovdje nije poanta gubitak kilograma jer masno se tkivo NEĆE istopiti. Provodim ovaj način dotoksikacije često i osjećaj je odličan. Bitno je krenuti u to iz pravih razloga - ako je cilj gubitak kilograma, glad će biti neizdrživa i predstavljat
…prikaži još! će mučenje za organizam. Ukoliko se ovome svjesno pristupa kao čišćenju organizma, gladi nema (zaista nema), osjećaj je predivan, tijelo je lagano i pokretno, nema malaksalosti niti ikakvih neugodnih posljedica. A ja inače imam strašno nizak tlak i pijem puuuno kave (i do litru dnevno) i pet dana izdržim bez problema. Stvar je u psihi i u pristupu. I da, jako je bitno dva dana nakon završetka posta piti samo voćne i povrtne sokove (bez dodanih šećera), preporučam Alnaturine, ili domaće lagane juhice kako bi se organizam prilagodio. Kroz 10-ak dana (priprema za post, post i povratak na krutu hranu) otići će i nešto kilograma. To je i vrijeme u kojemu se tijelo odviklo od aditiva (iz bijelog kruga i prerađene hrane) tako da je odlična baza za započeti sa zdravijim navikama.
Limun dijeta s javorovim sirupom i čilijem čisti organizam!
Komentari 10
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.