Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Krasan članak o Kundalini yogi! Bravo Lily! Htjela sam se nadovezati što se tiče pitanja oko razlike kobrinog daha i Kundalini yoge. Osobno sam radila kobrin dah i tehniku (Atma)kriye, a sad vodim satove Kundalini yoge. Za kobrin dah primaš
…prikaži još!imaš inicijaciju kao i u Atma kriyi, radiš uglavnom sam ili s ljudima koji su također primili inicijaciju. Kobrin dah je moćan kao i tehnika Atma kriye, brzo djeluje i stječeš mir, spokoj i širiš svijest.
Što se tiče Kundalini yoge, meni je osobno to prekrasna tehnika koju otvoreno i neopterećeno mogu dijeliti s drugima, nema tajni, nema inicijacije - svaka osoba inicira sebe. Lanac znanja i učitelja se širi i to je cilj. Yogi Bhajan koji je krajem šezdesetih otvorio to znanje Zapadu - zbog čega je bio izložen i prijetnjama smrću - učinio je to jer je znao da dolazi vrijeme u kojemu će ljudima biti prijeko potrebna tehnika opstanka u sve luđem, kaotičnijem svijetu pretrpanom informacijama. Znao je da dolazi vrijeme u kojemu više nema skrivanja i ići ćeš u korak sa sve bržim promjenama ili će te pregaziti vrijeme. Kao što je navedeno u članku - Kundalini yoga je yoga za čovjeka današnjice koji je izložen mnogim pritiscima i izazovima - obiteljskim, poslovnim, društvenim. To je tehnika koja nam omogućuje da se ujutro budimo puni energije i sa željom da stvorimo raj na zemlji.
Kundalini joga: Što je, kako djeluje, kako se prakticira po čemu se razlikuje od drugih tehnika
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.