Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Hvala na korisnom članku :) Do 25 godine moje lice je odbijalo bilo koju kremu, osim mlijeka za čišćenje i tonika nije mi bilo potrebno ništa drugo. Nastojala sam što kasnije koristiti pojednine vrste krema, no što mogu kad ga
…prikaži još!a moje lice sada traži? Bilo bi lijepo kad bi moje lice podnosilo ulje i kada bih znala gdje to nabaviti.
Poštovani, kakvo je vaše mišljenje o kremi protiv bora PostQuam Unique - http://www.kremaprotivbora.com ? Koristim je več neko vrijeme i imam odlične rezultate ali nikako ne mogu pronači ništa napisano o njoj na internetu, da bi vidjela zašto je to
…prikaži još! tako... Hvala na odgovoru :)
Kreme protiv bora - da ili ne?
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.