Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ma nije uopće pothranjena, baš lijepo izgleda... kak neki ljudi bolje izgledaju puniji, a drugi bolje izgledaju mršavi. kile su brojke i nemaju puno veze sa stvarnim izgledom, konstitucija je važna.
Moje je mišljenje da svi koji se izruguju liniji Kate Middleton su malo ljubomorni ili ljubomorne, jer žena izgleda famozno i što god obuće, lijepo joj stoji, a kak bi to izgledalo da je debela pa da joj visi trbuh
…prikaži još! i guzica. Vidi se da žena pazi na liniju i mnogi bi sve dali da izgledaju kao ona jer za takvo što treba puno muke i odricanja. Samo je njoj lakše zadržati takvo tijelo jer ima vremena zdravo se hraniti ili ne hraniti i vježbati, a vjerojatno ima i osobne trenere i nutricioniste, dok je za nas obične smrtnike to malo teže - materijalno, a i treba biti na poslu min. osam sati.
Ja joj se divim i sve bih dala kada bih izgledala kao ona, odnosno mogla skinuti svoje 3 kg viška.
Zato, čemu se užasavati iz čiste zlobe i ljubomore.;))
Svi koji tvrde da je K.M. premršava, ljubomorni du jer žena izgleda fantastično i imislim da bi svi to htjeli, ali je to teško postići pa ako tako ne izgledamo, ljubomorne smo. Ja joj iskreno zavidim i divim joj se
…prikaži još! i puno bi toga dala da mogu imati 3 kg manje, a možda i više.
Na vitkima sve lijepo stoji, a ne da ti ispada trbuh, šišimi rukavi i sl.;))
Kraljevska dijeta Kate Middleton
Komentari 8
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.