Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga Ivanaa, u jednoj od kolumni dr. Krajine Pokupec možeš pročitati njezine savjete za liječenje policističnih jajnika: http://www.zdravakrava.24sata.hr/clanak/3877/prirodni-lijek-za-policisticne-jajnike Pozdrav od Zdrave Krave
poštovanje zanima me koje sve čajeve ili hranu bi trebala konzumirati s obzirom na moje zdravstvno stajnje ginekološki problem je taj da mi je endometrij stanjen izrazito, od menstruacije do ovulacije imam jaku sukrvicu i iscjedak, koji u principu prestaje
…prikaži još!je ovulacijom.
štitnjača
struma lymphomathosa gl. thyreodeae
noduli lobi l. dex
difuzno unutar paranhima oba režnja manji nepravilni hipoehogeni areali
u gornjoj trećini desnog režnja hipoehogeni, homogeni čvor
u donjoj trećini sprijeda cista 6 puta 10 mm
težina
bmi 30 u zanjih 5 mj skinula sam 9 kila.
sada me zanima s obzrom na navedene dijagnoze, koje čajeve smijem piti
za sada pijem za maternicu vrkuta, rusomača, marulja, zdravac, list maline
pijem i konopljiku i imelu ali ne znam jel smijem zbog štitnjače.
neven, stolisnik, zeleni čaj, sljez
brusnica, kadlulja
crni čaj,
koje čajeve ne bi preporučali i mojoj situaciji
i isto tako mislim na hranu.
najčešće sam slabokrvna uvijek mi je željezo malo ispod donje granice.
poštovanje i hvala na odgovoru
Koprivom i nevenom protiv neplodnosti
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.